Breaking News
Početna / Događanja / Pred nama je hedonistički vikend u Osijeku LAST CALL – HEAD ON EAST

Pred nama je hedonistički vikend u Osijeku LAST CALL – HEAD ON EAST

Najbolje od Slavonije i Baranje od 6. do 8. listopada

Ne jedan, ne dva, nego čak tri dana čistog hedonizma i to za čistu peticu 5. izdanja HeadOnEasta koje će nadmašiti sve što ste do sada vidjeli na istoku!

Ponovo spajamo umjetnost, hedonizam, igru i zabavu i to početkom najljepšeg mjeseca u Slavoniji od 6. do 8. listopada. Stoga je ovo „last call“ za sve ljubitelje ovozemaljskih užitaka koje nude Slavonija i Baranja.

Uživat ćete u gastronomskim delikatesama, vinskim iznenađenjima, sportskim uzbuđenjima i mentalnom rasterećenju prolazeći kroz portale iza koji vas čekaju nove emocije i doživljaji Slavonije i Baranje.

Doživjet ćete najljepše izdanje grada krojenog po mjeri svakog mudrog hedonista i upoznati najbolje od Slavonije i Baranje na jednom mjestu.

HeadOnEast nastupa s idućom postavom – Dernek u sokaku Slavonske kuće, Vino.grad je tu s najboljim članovima vinskog orkestra Osječko-baranjske županije, Slavonije, Podunavlja, pa i šire regije, u Beercuzu se sastaje pivska elita, InDaSofa nudi sofasticiranje kakvo volimo, 5. Sajam gramofonskih ploča i Osječki glazboplov uvest će vas na novu razinu hedonističkog stanja duha, StreetFood servira ljubav na poseban način, Dječja radionica stvara mala i velika čuda, HeadOnKviz by Dean Kotiga daje vam priliku da izvučete asa iz rukava, Labos otkriva nove formule hedonizma, Art livada i Essekiraonica nude pravu jesensku umjetnost opuštanja u lijepom, dok je za povratak u prošlost zadužena Čarda Baranja.

Sve to popalit će svjetla radosti u nama, a Kuće svjetla obasjat će kao i uvijek dušu grada.

Festivalsku atmosferu dodatno će u petak na jednoj pozornici zagrijati Songkillersi, Darko Rundek & Ekipa i DJ Omke, na drugoj Sing Song Swing, Electric Corn i DJ Tom Spock, a u dvorištu Osječkog glazboplova Vynil DJs, d’Intriga i Quintet Benjamina Lamze dok je Sofa rezervirana za DJ setove Pipsa i Yesha. Glazbena škola priprema posebnu klasično-glazbenu poslasticu, Art livada Slamanje s DJ Vladimirom Božićem i DJ Problem, a u Essekiraonici vas čeka GemJams acoustic duo. Dernek je nezamisliv bez tambure čije će vam tonove prenijeti TS Ravnica.

U subotu se DJ Omkeu pridružuju Vanja i Nešvil funk nakon kojih slijedi Vojko V, a na već dobro ugrijanu atmosferu dolaze Bruna Oberan Bošković, Sabrina Hebiri, Daniel Jurišević i Stjepan Lach uz čiju glazbu smo do sada uživali u popularnoj A strani.

Na susjednoj pozornici nastupit će DJ Mexla, Pop Asanović & Prijatelji i Morenos. Vynil DJs, Lavine i Crni Petar vas čekaju u dvorištu Osječkog glazboplova i sajma ploča, a na subotnju In da Sofu dolaze DJ Flegma, Tom Bug i Elena Mikac. Dernek se nastavlja uz TS RavnicA, a Essekiraonica uz taktove GemJams acoustic dua. Art livada priprema Slamanje s Reperom Iz Sobe i Curom i Dečkom.

Još vas pregršt skrivenih kutaka, gastronomskih užitaka, svjetlosnih efekata i hedonističkih iznenađenja čeka na proslavi pete godišnjice hedonizma.

Na vama je samo da zapratite tempo istoka, osjetite užitak za sva osjetila i doživi najbolje od Slavonije i Baranje na jednom mjestu od 6. do 8. listopada 2023. godine.

Događaj organiziraju Turistička zajednica Osječko-baranjske županije i Osječko-baranjska županija uz partnere Grad Osijek, Hrvatsku turističku zajednicu, Turističku zajednicu grada Osijeka, Advertu, Slavonsku kuću, Regionalni centar kompetencija Virtuos Ugostiteljsko-turističke škole Osijek, Glazbenu školu Franje Kuhača Osijek, Draženov Osječki glazboplov, Akademiju za umjetnost i kulturu u Osijeku, Športsku zajednicu Osječko-baranjske županije, Turističku zajednicu Općine Draž, Gradski prijevoz putnika d.o.o. Osijek te udruge Volim Gramofonske ploče, Likar Osijek, Breza, ReArt, Slama, Osječka tvornica ideja i Partwish.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top