Znate li....
Početna / Događanja / Pekmez’, nova pjesma ITD banda sa snažnom porukom!

Pekmez’, nova pjesma ITD banda sa snažnom porukom!

Nova pjesma ITD banda ‘Pekmez’ sa albuma godine Muisc Pub Hrvatskog radija ‘Orao nikad ne leti u jatu’, zaplovila je radijskim eterom. Poznati skladatelj i tekstopisac Miroslav Rus, uz tekstove i glazbu, potpisuje i aranžmane u suradnji sa Zvonimirom Domazetom, što je u posljednje vrijeme i uobičajeno na pjesmama ITD banda.

Na pitanje od kuda ovaj neobičan naziv za pjesmu ‘Pekmez’ Miroslav je odgovorio;

Ona pjesma je jedan kratki presjek moga života, mojih nemira, sumnji, pitanja bez odgovora i sjećanja na moje djetinjstvo. Toplina te pjesme bazirane na djetinjstvu je ono što me čuva sve ove godine. Rijetko je danas vidjeti dječaka s loptom, još manje sa pekmezom, uglavnom sve počinje i završava mobitelom, zbog čega mi je pomalo i žao generacije koja dolazi i koja se već u ranim godinama otuđuje. Čovjek bez čovjeka i nema neki smisao. Možda sam malo i zabrijao ovim odgovorom, ali neka zaključak i poruka ove izjave bude, kupite djeci lopte.’, poručio je Miroslav Rus.

Za pjesmu ‘Pekmez’ ITD band je snimio i video spot u suradnji sa Hrvojem Banićem sa kojim su surađivali u više navrata. Sam video spot prati minimalizam i osim samog benda u spotu se pojavljuje i samo jedan dječak sa psom :

Pekmez’, kao i ostale pjesme sa albuma ‘Orao nikad ne leti u jatu’ poslušajte na Spotify-ju, Deezeru, Tidalu, Apple Musicu i ostalim streaming servisima.

Autor glazbe: Miroslav Rus

Autor teksta: Miroslav Rus

Autor aranžmana: Zvonimir Domazet/Miroslav Rus

Glazbena produkcija: Zvonimir Domazet/Miroslav Rus

Tonski snimatelj: Zvonimir Domazet/Mihael Blum

Foto: Hrvoje Banić

Video: Hit Produkcija

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top