Znate li....
Početna / Zdravlje / Novootvorena Poliklinika Borzan u Osijeku

Novootvorena Poliklinika Borzan u Osijeku

U srcu Osijeka, na adresi Dubrovačka 12, nedavno je otvorena Poliklinika Borzan, nova ustanova koja pruža vrhunsku zdravstvenu skrb u području gastroenterologije i hepatologije, kardiologije, endokrinologije i dijabetologije, te pulmologije.

Ova moderna poliklinika predstavlja novi korak u medicinskom napretku Osijeka i pruža pacijentima mogućnost kvalitetnih dijagnostičkih postupaka i tretmana na jednom mjestu.

Poliklinika Borzan ističe se po visokom standardu stručnosti medicinskog osoblja, koje je visoko obrazovano i iskusno u svojim područjima specijalizacije.

Pacijenti mogu biti sigurni u kvalitetu i preciznost svih medicinskih postupaka koje pruža poliklinika.

Timovi stručnjaka u Poliklinici Borzan koriste najnovije tehnologije i medicinsku opremu kako bi osigurali najbolje moguće rezultate za svoje pacijente.

Ono što čini Polikliniku Borzan jedinstvenom je mogućnost obavljanja invazivnih pretraga u anesteziji. Ovo je iznimno važno za pacijente koji su osjetljivi na neugodnosti ili tjeskobu tijekom takvih postupaka. Uz primjenu anestezije, pacijenti mogu biti potpuno opušteni i udobni tijekom pretrage, osiguravajući time da se medicinski postupak obavi što učinkovitije i s manje stresa.

U sklopu svoje ponude, Poliklinika Borzan nudi širok spektar dijagnostičkih pretraga i terapijskih postupaka.

Gastroenterološke i hepatološke usluge uključuju gastroskopiju, kolonoskopiju i rektoskopiju, koje se obavljaju kako bi se otkrile moguće bolesti probavnog sustava.

Uz to, poliklinika pruža i endoskopski ultrazvuk i transezofagealni ultrazvuk za detaljnije evaluacije i preciznije dijagnoze.

U području kardiologije, Poliklinika Borzan nudi cjelokupan spektar kardioloških usluga, uključujući elektrokardiogram (EKG), ehokardiografiju, stres testiranje i holter monitoriranje. Kardiološki tim stručnjaka pruža pacijentima sveobuhvatnu procjenu srčanih problema i individualizirane terapije.

Poliklinika obuhvaća područje endokrinologije i dijabetologiju, pružajući pacijentima sveobuhvatnu skrb za poremećaje endokrinog sustava i dijabetes. Stručni tim endokrinologa pruža dijagnostičke preglede, liječenje i edukaciju pacijenata o upravljanju njihovim stanjem.

Poliklinika Borzan također ima specijalizirane usluge u području pulmologije.

Tim pulmologa provodi detaljne preglede plućnih funkcija, uključujući spirometriju, bronhoskopiju i druge dijagnostičke postupke. To omogućava rano otkrivanje i praćenje plućnih bolesti te pruža pacijentima individualizirani plan liječenja.

Svi pacijenti koji posjete Polikliniku Borzan mogu se osloniti na sigurnost, udobnost i brigu tijekom svih medicinskih postupaka.

Osim toga, poliklinika je dizajnirana kako bi pružila ugodno i suvremeno okruženje za pacijente, s prostorima koji su opremljeni najnovijom tehnologijom i udobnim čekaonicama.

Sve potrebne informacije o uslugama, stručnjacima i kontaktima mogu se pronaći na službenoj web stranici Poliklinike Borzan:

https://poliklinika-borzan.hr/

Pacijenti mogu pristupiti informacijama o radnom vremenu, rezervirati termine za preglede i dobiti detaljnije informacije o svakoj usluzi koju poliklinika pruža.

Poliklinika Borzan predstavlja novo i inovativno medicinsko središte u Osijeku, koje pruža vrhunsku zdravstvenu skrb u području gastroenterologije i hepatologije, kardiologije, endokrinologije i dijabetologije, te pulmologije. Sa stručnim timom i naprednom opremom, poliklinika je posvećena poboljšanju zdravlja i dobrobiti svojih pacijenata.

Promo

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. Preporuka, da se u ovakav lijep prostor postave fotokataliticki preciscivaci zraka, nije skupa investicija, a jako korisna kako za zaposlene tako i za pacijente.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top