Srijeda , 6 prosinac 2023
Savjet:
NOVI TRETMAN PLL – Revolucionarni injekcijski stimulator Kolagena za savršenu kožu i oblikovanje tijela

NOVI TRETMAN PLL – Revolucionarni injekcijski stimulator Kolagena za savršenu kožu i oblikovanje tijela

Pitali smo stručnjakinju Biljanu Jordanovu iz Osijeka o novom tretmanu :

Dr.Biljana Jordanova

Doktorica Biljana Jordanova, ugledna stručnjakinja u estetskoj medicini, nedavno je predstavila svoj najnoviji tretman – PLL ( Polilaktična kiselina ) , injekcijski stimulator kolagena koji obećava transformaciju kože lica i tijela. Ovaj inovativni tretman koristi polilaktičnu kiselinu (PLLA), sastojak koji se koristi u medicini već više od 30 godina, kako bi potaknuo prirodnu proizvodnju kolagena.

PLL se ističe po svojim dvostrukim djelovanjem: dodavanje volumena na područjima gdje je to potrebno te poboljšavanje teksture kože. Ovo je posebno važno jer omogućuje pacijentima postizanje svježeg i prirodnog izgleda bez potrebe za kirurškim zahvatima.

Regije koje se mogu tretirati ovim revolucionarnim tretmanom uključuju lice, vrat, dekolte, ruke, nadlaktice, abdomen i bedra. PLL pruža širok spektar mogućnosti za postizanje željenih estetskih ciljeva.

Ono što razlikuje PLL od ostalih sličnih tretmana je mogućnost oblikovanja i povećanja stražnjice te ublažavanje celulita i strija uz pomoć ovog tretmana. Ovo će zasigurno obradovati mnoge klijentice koje žude za besprijekornom kožom i savršenim oblicima.

PLL je tretman budućnosti koji donosi svježinu i samopouzdanje svima koji žele postići savršenu kožu i oblikovano tijelo bez potrebe za kirurškim intervencijama. Sve više klijenata odlučuje se za ovu inovaciju, nadahnuti izvanrednim rezultatima koje pruža.

Ako želite postići besprijekoran izgled i oblikovano tijelo, ne oklijevajte kontaktirati doktoricu Biljanu Jordanovu i saznati više o PLL tretmanu .

Vaša transformacija može početi već danas!

Za više informacija zapratite dr Biljanu Jordanovu :

https://instagram.com/dr_biljana_

https://www.facebook.com/

Kontakt info / 098/270-940

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top