Srijeda , 6 prosinac 2023
Savjet:
Nova TV u finalu međunarodne nagrade the! award

Nova TV u finalu međunarodne nagrade the! award

Nova TV s projektom The 50th International Emmy Awards Semi-Final Judging (Polufinalno ocjenjivanje 50. Međunarodne nagrade Emmy) ušla je u finale međunarodne nagrade the! award, u kategoriji organizacije i komunikacije događaja.

Nova TV i United Media bili su 14. rujna 2022. domaćini polufinalnog kruga žiriranja prestižne Međunarodne nagrade Emmy® u jednoj kategoriji. Nova TV je na jednom mjestu okupila vrhunske svjetske i regionalne profesionalce koji su svojom ekspertizom doprinijeli u odabiru najboljih u kategoriji Telenovela. Među članovima žirija našli su se poznati redatelji, scenaristi, urednici te ostali stručnjaci iz svijeta produkcije, televizije, filma i umjetnosti. S ovim projektom Nova TV ušla je i u finale 16. Grand Prix nagrade.

Međunarodna nagrada the! award treće je izdanje u organizaciji HUOJ-a (Hrvatske udruge za odnose s javnošću), a osmišljena je kako bi se nagradili najistaknutiji komunikacijski projekti te promovirala cjelokupna komunikacijska industrija.

Nagrada predstavlja priznanje struke za izvrsne projekte u odnosima s javnošću u jugoistočnoj Europi.

Najbolje komunikacijske projekte u 9 natjecateljskih kategorija birat će stručni žiri sastavljen od po tri predstavnika država sudionica, odnosno iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Finalisti the! award-a će svoje projekte predstaviti na Smotri finalista koja će se održati 14. studenog, dok će se dobitnici nagrade saznati 30. studenoga 2023. godine, na 22. izdanju KOMferencije u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću, koja će se ove godine održati u Splitu.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top