Ponedjeljak , 28 studeni 2022
Savjet:
“Nels World “Tenje novi salon za uljepšavanje kućnih ljubimaca !

“Nels World “Tenje novi salon za uljepšavanje kućnih ljubimaca !

Što ima ljepše od mekanih i mirišljavih kućnih ljubimaca?Pogledajmo galeriju naših čupavih manekena!

O salonu :

Svi znamo kolika je muka pronaći salon za uređivanje naših ljubimaca da smo zadovoljni brigom tokom tretmana jednako kao i krajnjim rezultatom. Koliko vam se puta dogodilo da ste došli s friško okupanim, ošišanim i mirišljavim ljubimcem kući, a kad ste pogledali bolje – vidjeli ste rane, ogrebotine, krivo ošišana mjesta? Možda je ljubimac bio u stresu? Tome je došao kraj, ako ste u Osijeku.

Jedna mlada dama imena Tatjana otvorila je salon Nels World na adresi Josipa Kosora 6, Tenja. Ona je mlada obožavateljica životinja koja je završila edukaciju u Zagrebu, te se vratila u Osijek s ciljem da stvori svoj kreativni svijet za kućne ljubimce. Od malih nogu osjećala je posebnu povezanost sa životinjama, te je slijedom toga otvorila salon kroz koji, uz znanje koje pruža, može njegovati ljubav koju osjeća.

U želji da ljubav bude obostrana, svakom psu pristupa individualno i ne gleda na sat prilikom tretmana jer maženje i ljubav ne poznaju vrijeme!

Svakako bacite pogled na galeriju njenih zadovoljnih klijenata, a svoj termin možete dogovoriti na broju telefona 097/7049-461. Radno vrijeme je po dogovoru!


Foto /Nels World

Facebook: https://www.facebook.com/Nels-World-108869991866645/

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top