Znate li....
Početna / Događanja / Najsjajnija večer elegancije: Izbor za Miss i Mistera Treće dobi u Hotelu Sport Ivanić Grad

Najsjajnija večer elegancije: Izbor za Miss i Mistera Treće dobi u Hotelu Sport Ivanić Grad

Jučer je u hotelu Sport održan spektakularan događaj koji je okupio ljude iz cijele zajednice – izbor za Miss i Mistera Treće dobi. Deseti po redu izbor, koji je organizirala udruga Treća dob pod pokroviteljstvom grada Ivanić Grad, obilježio je večer glamura, elegancije i šarma.

Izbor za Miss i Mistera Treće dobi održan je jučer, 04.05., u hotelu Sport pod pokroviteljstvom grada Ivanić Grad. U prepunoj sali hotela, deseti po redu izbor organizirala je udruga Treća dob. Stručni žiri, u kojem su bili Mirjana Bradić, Štefica Vanjek i Ana Tomašić, odabrao je pobjednike.

Vesnica Šafran proglašena je Miss simpatičnosti, dok su Nada Horvatić i Sandra Geri izabrane za drugu i prvu pratilju. Ankica Huzor osvojila je titulu Miss Treće dobi, dok su Marko Košmiš i Zdravko Šafran postali Misteri simpatičnosti Treće dobi. Zahvaljujemo svim kandidatkinjama i kandidatima na sudjelovanju, kao i članicama i članovima udruge na podršci. Posebne zahvale idu sponzorima Cvijećara Husarić, hotela Sport, Obiteljskog Radija Ivanić te Party bandu Draganić. Vidimo se iduće godine s istim projektom izjavila je organizatorica Jasminka Miksa .

Uzbuđenje je još uvijek u zraku nakon jučerašnjeg izbora za Miss i Mistera Treće dobi. Čestitke svim pobjednicima i zahvala svima koji su sudjelovali u organizaciji i podržali ovaj važan događaj. Vidimo se iduće godine, kada ćemo ponovno zajedno proslaviti ljepotu i šarm zrele dobi.

Foto / Treća dob Ivanić Grad

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top