Znate li....
Početna / Događanja / Mozaik i Obitelj.hr daruju novim memoarom!

Mozaik i Obitelj.hr daruju novim memoarom!

Nevjerojatno iskren memoar koji ćete obožavati ili mrziti: Rachel Brathen: Voljeti i pustiti

Dok je bila na putu za joga-retreat koji je organizirala, Rachel Brathen kolabirala je u zračnoj luci, klečeći na koljenima od nesnosnih bolova u trbuhu. Hitno je prebačena u bolnicu, a kad se probudila iz anestezije, dočekalo ju je užasno saznanje: Dok je nju razarao misteriozni bol, njezina najbolja prijateljica i srodna duša, Andrea, u isto je vrijeme u prometnoj nesreći zadobila smrtonosne ozljede.

Tri godine prolaze od Andreine smrti, i ono što bi trebalo biti najsretnije vrijeme u životu ‒ zaruke s muškarcem kojeg obožava, nevjerojatna karijera koja je vodi po cijelom svijetu, trudnoća ‒ za Rachel predstavlja suočavanje s nizom kušnji koje imaju potencijal redefinirati njezin život. Zbog nerazriješenih trauma iz djetinjstva na svakom se koraku uvijek iznova suočava s izborom: Hoće li podleći tuzi i inzistirati na kontroli koja je potpuno izvan njezina dosega ili će proći kroz gubitak i prepustiti se?

Dok priča o transformativnom razdoblju, Rachel najiskrenije dijeli teško stečene mudrosti o životu i smrti, ljubavi i strahu, što znači biti majka i kći i kako postati netko tko prolazi kroz vatru nevolja tako da se ne boji snažno voljeti i pustiti.

„Voljeti i pustiti“ u prijevodu Tomislava Žilića nevjerojatno je iskren memoar koji ćete obožavati ili mrziti.

“Rachel prekrasno pokazuje da su snažna ljubav i duboko tugovanje lice i naličje istog novčića. Njezina priča slomit će vas i podići u visine.” — Glennon Doyle, autorica svjetskog fenomena Neukroćena

Igra darivanja:
Poklanjamo dvije knjige ovog memoara i zanimaju nas dojmovi! Da bi je osvojili, potrebno je na portalu ispod objave napisati u komentaru što ste zadnje čitali i kako vam se knjiga dopala!
Igra traje do petka, 28/4, te u subotu tokom dana biramo pobjednike. Registracija na portalu je besplatna te pripazite da pri unosu e-mail adrese upišete točne podatke kako bi vas mogli kontaktirati u slučaju da osvojite nagradu! Sretno svima!

O nama Obitelj.hr

8 komentara

  1. Rado bih upotpunila svoju knjižnicu kućnu s novim promjerkom, čitam zaista mnogo i ne mogu izdvojiti nešto da bi mi bilo najdraže, možda čak i ovo bude novi favorit ako bude sreće!

  2. Ili titlovi na filmu

  3. se računaju vijesti?

  4. Zadnje sam čitao knjigu recepata da napravim ženi iznenađenje za godišnjicu xD

  5. Povratak učitelja plesa – nisam baš ostala oduševljena a došao je s preporukom.. Rado bi ovu knjigu da popravi okus!

  6. volim čitati ali i e-knjige, pogotovo prevečer prije spavanja, zadnje sam konačno poslušala od M. Maccounagheya priču zeleno svjetlo i ugodno me iznenadila. doduše, nema do osjeta i mirisa knjige, pa se javljam i za ovu.

  7. Nisam neki fan knjiga i uglavnom čitam ak sam na godišnjem pa ukradem nešto ženi. Ima svoju biblioteku pa bi je rado iznenadio i dodao nešto sam, da se iznenadi pa možda na dve minute bar bude bez riječi….. Poklonite mi malo šutnje!

  8. Pedeset riječi za kišu <3 kupila je radi korica koje su me privukle a doslovno me oduševio sadržaj, toplo svima preporučam!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top