Savjet:
Miroslav Škoro  u prvoj epizodi Riba na torti

Miroslav Škoro u prvoj epizodi Riba na torti

Gledatelje vodi u svoju kuhinju, ali i „mušku jazbinu“: „Na zidu se nalazi dosta stvari koje su meni važne u životu“

U zabavni kulinarski show ‘Riba na torti’ ovog tjedna stižu Miroslav Škoro, Nika Rakić, Lupino, Jasna Odorčić i Dienne koji će pet dana u tjednu međusobno izmjenjivati uloge domaćina i gosta u svojim domovima. Pobjednik tjednog ciklusa bit će kandidat koji za svoju večeru osvoji najviše ribica, a tko će se najbolje snaći i odnijeti pobjedu – saznat ćemo u petak.

Netko mora probiti led, a ovoga tjedna to će biti Miroslav Škoro. Poznat je kao glazbenik, kantautor, političar i poduzetnik kojeg će gledatelji sada imati priliku vidjeti u ulozi kuhara i domaćina. Izazovno je složiti jelovnik da svi gosti budu zadovoljni, a Miroslav će se odlučiti za opći jelovnik hrvatske gastronomije i enologije. „Ljubav prema kuhanju rodila se s vremenom. Kako sam ja spoznavao prostor i vrijeme u kojem živimo i kako sam dobivao kilograme i postajao sve veći hedonist, tako sam i naučio kuhati jer mi je na neki način tako najlakše. Ali važno je tko ti sjedi oko stola, ta interakcija s ljudima“, govori Škoro, a kako će mu se svidjeti gosti od kojih neke dosad nije imao prilike upoznati, tek ćemo vidjeti.

Škoro će svojim gostima pripremiti večeru od četiri slijeda. Duhoviti Slavonac vuče i Dalmatinske korijene, pa je isprva bio u dvojbi što će pripremiti za večeru. Odluka je ipak pala na mediteranski pristup večeri jer, kako sam kaže, zdravije je. Blitva, jabuke i inćuni bit će samo neke od namirnica koje će Škoro izabrati u smočnici, a uz večeru će služiti svoje vino te gostima spremiti jedno posebno iznenađenje. No i očekivanja ostalih kandidata su velika jer se osim dobroj hrani nadaju odličnoj zabavi i humoru po kojem je Škoro prepoznatljiv.

Prije početka kuhanja, Škoro će gledatelje provesti kroz sobu koja čuva njemu omiljene uspomene. „Dobrodošli u ovu sobu. Možemo je zvati kako god hoćete – muška pećina, jazbina, brlog – sasvim svejedno. Tu se na zidu nalazi dosta stvari koje su meni važne u životu“, reći će Škoro pokazujući na brojne ploče, diplome i priznanja.

Škoro će se prvi suočiti i sa zadatkom koji će pred njega staviti voditelj Ivan Pažanin koji će mu na izbor dati nekoliko kuverti. Svaka kuverta sadrži jednu nezgodnu namirnicu koju će kandidati morati ukomponirati u svoje recepte. Kakvu će namirnicu Škoro izvući, koliko će mu ona zakomplicirati planirani meni i koliko će ribica osvojiti za svoju večeru ne propustite doznati na Novoj TV.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top