Subota , 24 veljača 2024
Savjet:
Mime’s obogaćuje brunch gastro scenu svojom slasnom ponudom

Mime’s obogaćuje brunch gastro scenu svojom slasnom ponudom

ZAGREBAČKA METROPOLA BOGATIJA JE ZA JOŠ JEDNO NOVO IT MJESTO KADA JE U PITANJU BRUNCH

Ukoliko se nikada niste mogli odlučiti volite li više doručak ili ručak kombinacija upravo ta dva obroka možda je idealna za vas, a hrvatska metropola postala je bogatija za još jedno popularno mjesto koje je također u svoj meni uvrstio popularne namirnice pretočene u jela idealna za uživanje u brunchu.

Od samog otvorenja pa do danas, Mime’s trattoria i pizzeria popularna je gastro destinacija svih ljubitelja talijanskih delicija. Širenjem poslovanja na nove lokacije, Mime’s trattoria i pizzeria odlučili su se i na širenje svoje gastro ponude. Jaja, avokado, losos, granola, voće i slične namirnice upravo su glavne za stvaranje novih delicija koje već danas možete probati.

Brioche tost s pečenim špekom, poširanim jajem, hollandaise umakom i vlascem, bruscheta s kuhanom prešanom šunkom, kajganom, karameliziranim lukom i sjemenkama gorušice ili brioche tost s lososom samo su neka od jela u brunch ponudi. Za sve ljubitelje zdrave prehrane u ponudi se nalazi i granola sa svježim voćem i jogurtom koja osigurava idealnu dozu energije i ukusnih namirnica.

U hrvatskom jeziku nazvan užina, ali puno poznatiji pod popularnijim nazivom prihvaćenim iz engleskog jezika, brunch, u posljednjih nekoliko godina postao je najpopularniji obrok većine Hrvata. Upravo poput samog imena, brunch je kombinacija jela koja se mogu posluživati tijekom doručka i ručka, a najčešće vrijeme kada restorani poslužuju ova jela je između 10 i 14 sati. A srce Zagreba upravo je postalo bogatije za mjesto u koje će svi ljubitelji hrane sa zadovoljstvom doći i uživati u atraktivno uređenom ambijentu, kušajući delicije pretočene u zanimljivu brunch ponudu.

Foto: Bojan Zibar

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top