Najbrži i najfiniji jesenski desert koji ćete obožavati.
RECEPT:
– 125g maslaca
– 120g šećera u prahu
– 250g kesten pirea(sana_delikatese) imaju najbolji kesten pire koji smo isprobali ,probajte i vi !
– 320g oraha ili lješnjaka
Za glazuru (ako želite):
150g čokolade otopiti s 3 žlice ulja
Miksati šećer i maslac, dodati kesten pire i na kraju orah ili lješnjak.Tijesto staviti u zamrzivač na sat vremena.Praviti oblik kestena tako što na sredini napravite rupu i povučete lagano u slovo V da dobije oblik kestena.Napravljene kekse staviti u zamrzivač na sat vremena.Za to vrijeme otopiti čokoladu i umakati keksiće u čokoladu.Mogu se praviti i u obliku kuglica, ali meni su ovako draži. Izgledom baš podsjećaju na kestenčiće.

Za više recepata zapratite Antoniu https://www.instagram.com/