Znate li....
Početna / Događanja / Karijeru je okrunila prepunom Arenom Zagreb, a Vanna sada najavljuje nešto novo klupskim spektaklom u Tvornici Kulture

Karijeru je okrunila prepunom Arenom Zagreb, a Vanna sada najavljuje nešto novo klupskim spektaklom u Tvornici Kulture

Vanna je kroz godine oduševila domaću glazbenu scenu svevremenskim hitovima u više različitih žanrova i svaki je puta za nagradu punila koncertne dvorane i trgove. Nakon koncerta u Areni Zagreb, sada se odlučila za nešto potpuno novo – kultni klupski prostor pogona Tvornice Kulture u kojem će 5. listopada započeti svoju koncertnu turneju.

Tvornica je mjesto koje je u posljednje vrijeme publiku naviklo na velike i vrhunske koncerte, a Vanna se sada isto priključuje tom trendu. Ponudit će nešto novo u svojoj karijeri, a poznato je da su njeni nastupi do sada uvijek bili isprepleteni punokrvnom svirkom zbog repertoara koji nudi. Na koncertu početkom listopada će taj zvuk ljudima u Tvornici Kulture otkriti jednu novu dimenziju sjajne pjevačice.

Nakon velikog koncerta u Areni motivacija za klupskim prostorom i bliskim doživljajem publike nikad nije bila veća. Mnogima omiljena glazbena mentorica ponudit će novo i najbolje od sebe, a do spektakla će još otkriti i brojna iznenađenja.

Upravo zato ne treba propustiti koncert koji garantira bogat katalog hitova i brojne novitete koji će odzvanjati zidovima Velikog pogona 5. listopada.

Ulaznice za koncert su od sada u prodaji, a nabavite ih u sustavu Eventima po cijeni od 20 eura prije nego što nestanu.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top