Ponedjeljak , 2 listopad 2023
Savjet:
Glazbeno -Modni spektakl Festivala Rovinj Art &More donio dašak Glamura

Glazbeno -Modni spektakl Festivala Rovinj Art &More donio dašak Glamura

Osim Ronalda Brausa, publiku su izvedbama oduševili i Radojka Šverko u pratnji maestra Vladimira Babina, Mila Elegović, mezzosopranistica Blanka Tkalčić, ukrajinska pjevačica Anastasija Groshko i Klapa Motovun, koji su nastupili uz pratnju orkestar maestra Darijana Ivezića

U prekrasnoj ljetnoj atmosferi, podno hotela Mulini u Rovinju, Ronald Braus je zajedno sa svojim gostima sinoćnjim glazbeno-modnim spektaklom oduševio okupljenu publiku i donio dašak prave umjetnosti u omiljenu istarsku destinaciju.

Zahvaljujući programu Festivala Rovinj Art&More, atraktivna morska destinacije je po 23. put svojoj publici ponudila jedinstveno iskustvo uživanja u spoju dvije umjetnosti.

U znak sjećanja na Sandu Langerholtz Miladinov, uz Ronalda Brausa i Milu Elegović, s repertoarom starogradskih i zabavnih pjesama i song iz mjuzikla Jalta, Jalta, sinoćnji program obogatile su i predivne izvedbe mezzosopranistice Blanke Tkalčić, ukrajinske pjevačice Anastasije Groshko te Klape Motovun, koji su i ovoga puta nastupili u pratnji orkestra maestra Darijana Ivezića.

Najveće ovacije publike pripale su hrvatskoj glazbenoj divi, Radojki Šverko, koja je bila gošća iznenađenja i posebno za ovu priliku izvela nekoliko svojih bezvremenskih uspješnica u pratnji maestra Vladimira Babina, s kojim surađuje već tridesetak godina.

Modni dio ove umjetničke priče bio je začinjen revijom nakita Dalila i odjeće s potpisom Jadranke Šegote. Modnom pistom, u upečatljivim kreacijama, prošetale su Zvončica Vučković i dame iz Rovinja, prijateljice Ronalda Brausa.

“23. godine brojnih pjevača svih generacija i sve više publike. Malo je reći da sam sretan, ponosan i počašćen. Rovinju ne nedostaje događanja, ali ovo je ipak level iznad i s time možemo računati i u budućnosti”, kazao je Braus, uz zahvalu Hotelu Monte Mulini na bezrezervnoj podršci u organizaciji ovog spektakla.

Tajnu svog uspjeha Ronald pronalazi u tome što i dalje voli i vjeruje u to što radi, poznaje rovinjsku publiku i pozorno osluškuje njezine potrebe.

Program je i ovoga puta realiziran uz podršku Maistre i Turističke zajednice grada Rovinja i brojnih drugih sponzora, a poklone izvođačima i ovoga puta osigurala je rovinjska Tvornica likera, Darna.

Sadržaj i atmosfera festivala, kao i održana brojna kulturna događanja, upotpunili su ugodna ljetna druženja na Jadranskoj obali te samim time svrstali Rovinj uz rame svjetskim umjetničkim destinacijama.

Foto: Lucija Ukić i Gordan Ukić

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top