Nedjelja , 3 prosinac 2023
Savjet:
Dugoočekivani Severinin koncert u Osijeku je rasprodan

Dugoočekivani Severinin koncert u Osijeku je rasprodan

“Sretna sam k’o malo dijete, od trepavice pa do pete, što dolazim u Osijek”

Severina 12 godina, koliko je prošlo od posljednjeg Severininog koncerta u Osijeku, bilo je dovoljno da Osječani i njihovi gosti pokažu koliko su se zaželjeli najveće ženske regionalne zvijezde. U prilog tome govori i (od prošlog tjedna) rasprodana dvorana Gradski vrt, koja će u petak dočekati Severinu. ‘Karta više’ traži se i po društvenim mrežama, no još zanimljivije, upravo tamo traži se i ‘pjesma više’.

Naime, Severina je repertoar koji priprema – djelomično prepustila i odabiru publike, a pjesme koje najviše budu tražili – obećala je i otpjevati.

‘Sretna sam k’o malo dijete, od trepavice pa do pete, što dolazim u Osijek. Nisam bila dugo, jedva čekam vidjeti radosna lica. Muči me samo repertoar; ljudi traže puno pjesama koje inače ne pjevam, a morat ću im ispuniti želje…” – izjavila je Severina.”Sve pjevaj, imamo cijelu noć!” – jedan je od komentara na Instagramu.Kako je i ranije najavila, Severina te večeri planira ”nadoknaditi” svih 12 godina, koliko se nije vidjela s osječkom publikom.

Foto: Matea Smolčić Senčar

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top