Znate li....
Početna / Događanja / Druga sezona popularne kriminalističke serije ”Rookie” na Doma TV-u

Druga sezona popularne kriminalističke serije ”Rookie” na Doma TV-u

donosi novu sezonu popularne kriminalističke serije „Rookie“, kreirane prema istinitoj priči. Kako se najstariji novak snalazi na drugoj godini policijske karijere i hoće li uspjeti razotkriti tajne detektiva koji hoda rubom zakona? Napeta akcija, uzbudljive potjere i doza humora u policijskom odjelu grada koji nikada ne spava, nastavljaju se u drugoj sezoni od ponedjeljka, 4. ožujka u večernjem terminu.

O seriji

John Nolan, bivši građevinski poduzetnik, u 45. godini postao je dio LAPD-a nakon što je zatvorio svoju tvrtku i preselio se na zapad, pokrenut željom za novim izazovima. Najstariji novak u policijskom odjelu, šest mjeseci karijere iskorištava svoje životno iskustvo, odlučnost i smisao za humor kako bi uspješno pratio ostale novake, sve redom dvadeset godina mlađe od sebe. No na početku druge godine u policiji, Nolan mora prebroditi mnoštvo novih izazova, romantičnih veza i ubojitih zločinaca dok pokušava odrediti kakav bi policajac želio postati. U drugoj sezoni serije “Rookie”, John Nolan balansira između rješavanja novih kriminalističkih slučajeva i pokušaja navigacije kroz kompleksne odnose s Jessicom i Grace. Njegov kolega Bradford polako se oporavlja od brutalnog urotničkog napada, dok se policajka Chen upliće u njegov ljubavni život dodatno komplicirajući već ionako složene međuljudske odnose unutar policijskog odjela.

Dok se novaci suočavaju s izazovom vođenja svojih prvih povjerljivih doušnika, ekipa dobiva hitnu dojavu o mogućnosti raketnog napada na grad. U kaosu koji nastaje, Nolan i ostatak tima moraju brzo reagirati kako bi održali red i sigurnost u gradu. Vremena za privatan život gotovo nema jer svaki slučaj postaje sve složeniji, pogotovo kada se dogodi otmica jedne od novakinja. S opasnošću na svakom koraku, Nolan i njegov tim moraju pokazati hrabrost i odlučnost kako bi spasili svoju kolegicu i zaustavili prijetnju koja lebdi nad gradom.

U finalnim epizodama, John Nolan ulazi u opasnu igru razotkrivanja istine o jednom od detektiva. Sumnjajući da krije nezamislivu tajnu, Nolan traži pomoć svoje partnerice Harper kako bi saznao njegov plan. No pokvareni detektiv uvijek je korak ispred Nolana.Hoće li ga 46-godišnji policajac u usponu moći pratiti, doznajte u novim epizodama od 4 ožujka na Doma TV-u.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top