Znate li....
Početna / Događanja / Dragana Mirković oduševila je fanove u Areni Zagreb: Ovo je koncert za pamćenje!

Dragana Mirković oduševila je fanove u Areni Zagreb: Ovo je koncert za pamćenje!

Večeras je u prepunoj Areni Zagreb održan koncert jedne od najvećih zvijezda regionalne glazbene scene, Dragane Mirković. Publika je s nestrpljenjem iščekivala nastup omiljene pjevačice, a Mirković nije razočarala – naprotiv, pružila je nezaboravan spektakl koji će se dugo pamtiti.

Na početku koncerta, dok je stajala na pozornici okružena oduševljenim obožavateljima, Mirković je izjavila: “Ovo je ostvarenje mog sna. Hvala vam svima što ste ovdje večeras i što ste s nama stvorili ovu magiju.” Prepuna Arena Zagreb odjekivala je gromoglasnim aplauzom i ovacijama dok je pjevačica pozdravljala svoju vjernu publiku.

Nastupajući pred tisućama ljudi, Dragana Mirković je svojom energijom, izvanrednim glasom i šarmom osvojila srca svih prisutnih. Hitovi poput “Umirem majko”, “Milo moje”, “Svatovi” i mnogi drugi izmamili su suze radosti i emocije kod mnogih fanova.

Koncert je bio više od glazbenog događaja – bio je to doživljaj koji će se dugo prepričavati među fanovima i koji će ostati urezan u sjećanjima svih prisutnih. Dragana Mirković još jednom je potvrdila svoj status kraljice narodne glazbe i ostavila neizbrisiv trag na glazbenoj sceni.

Sutra će se ljubitelji njenog rada ponovno okupiti jer će Dragana održati još jedan koncert u Areni Zagreb, pružajući priliku svima da ponovno uživaju u njenom neponovljivom talentu i energiji. Gosti na prvom koncertu bili su Ivan Zak i Boban Rajović.

Očekuje se da će i drugi koncert biti rasprodan, potvrđujući ne samo popularnost Dragane Mirković, već i neiscrpnu ljubav publike prema njoj.

Foto / Mateo Gašparović

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top