Znate li....
Početna / Događanja / Promo / Dr.Biljana Jordanova: Stručnjakinja koja donosi osvježenje estetike lica

Dr.Biljana Jordanova: Stručnjakinja koja donosi osvježenje estetike lica

Estetika Lica: Ključ Brige o Sebi i Zdravlju !

U današnjem svijetu, briga o vlastitom licu postala je neizostavna komponenta svakodnevnog života većine ljudi.

Odraz našeg unutarnjeg i vanjskog nerijetko se može pročitati na našem licu koje postaje centar pažnje u interakciji s ljudima i svijetom koji nas okružuje. Zbog toga, bez obzira na dob i spol, mnogi od nas teže postizanju lijepog i mladolikog izgleda. Estetika lica nije samo površinska briga; ona ima duboke veze s psihološkim zdravljem i samopouzdanjem većine ljudi.

Vlastito poimanje o izgledu svoga lica često ide ruku pod ruku sa stresom. Kako?

Osjećaj nezadovoljstva radi vlastitog izgleda može uzrokovati emocionalni stres, što zatim ima negativne posljedice na naše samopouzdanje i ponašanje u svakodnevnim životnim situacijama.

Znanstvena istraživanja sugeriraju da se osobe koje se osjećaju bolje u svojoj koži, lakše nose sa stresnim situacijama i imaju pozitivniji pogled na život.

Kako bismo se bolje osjećali u vlastitoj koži, važno je brinuti o svom tijelu te psihičkom i fizičkom stanju i izgledu. Kao što je važno paziti na prehranu, baviti se sportom, tako je važno brinuti i o svojoj koži.

Na sreću, danas imamo na raspolaganju različite tretmane lica koji nam pomažu postići željeni izgled. Botoks, fileri, tretmani pomlađivanja, njege lica i kože, postali su uobičajeni i korisni tretmani današnjice.

Osjećaj da izgledamo dobro može pojačati naše samopouzdanje te nas potaknuti na pozitivan način razmišljanja. Istraživanja također sugeriraju da osobe koje redovito njeguju svoju kožu i koriste estetske tretmane često osjećaju manji stres i anksioznost.

Estetskim i bilo kakvim drugim tretmanima ljepote, zapravo pokazujemo sami sebi ljubav. Brinemo o sebi, odvajamo vrijeme za sebe i volimo ono što jesmo, želimo biti najbolja moguća verzija sebe.

Iako estetski tretmani mogu pomoći u poboljšanju izgleda, ključno je voditi računa o cjelokupnom zdravlju.

Ne treba zaboraviti da vanjska ljepota uvijek dolazi iznutra. Zdrav duh, donosi zdravo tijelo, a da bi nam duh bio zdrav moramo o sebi brinuti.

Tako je nadasve važna pravilna prehrana, redovita tjelesna aktivnost i adekvatan san koji uz estetske tretmane imaju značajan utjecaj na naš izgled i blagostanje.

U sljedećim člancima imat ćemo priliku upoznati doktoricu estetske medicine, Biljanu Jordanovu iz Osijeka i saznati više o njezinim stručnim savjetima u području estetike lica.

Njezina ordinacija pruža mogućnost osiguranja profesionalnih i personaliziranih tretmana, kako bismo se svi osjećali zadovoljno i sretno u vlastitoj koži.

Narudžbe i info :

Facebook i Instagram profili ( klik )

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top