Ponedjeljak , 2 listopad 2023
Savjet:
Crvena Jabuka feat Đakovčanke novi hit Smilje

Crvena Jabuka feat Đakovčanke novi hit Smilje

Pjesma “Smilje”, koja je obilježila novi album Crvene jabuke “Neka nova jutra” sada je dobila odličan novi spot u suradnji sa talentiranim Đakovčankama.

Iako je ljeto i za jedne i druge puno koncerata i ostalih poslovnih obaveza, ipak se uspjelo pronaći vremena za snimanje ovog zanimljivog spota kojeg potpisuje Produkcija Nova.

Aktualni album “Žera & Crvena jabuka – Neka nova jutra”, ujedno je i njihov dvadeset i treći studijski album, a u protekloj godini bend je održao niz nevjerojatnih koncerata diljem regije i cijelog svijeta pružajući nezaboravne glazbene trenutke, dok su na samo Valentinovo ove godine napunili su i najveći koncertni prostor, Arenu Zagreb.

Tekst pjesme “Smilje” potpisuje bračni par Dragana Kajtazović i Mirko Šenkovski poznatiji kao Geronimo, koji je skladao i glazbu, dok je u suradnji sa Draženom Žerićem Žerom potpisao aranžman.

Ženska vokalna skupina Đakovčanke djeluje već niz godina njegujući tradicionalne slavonske pjesme i napjeve, oblikujući ih u jedan drugačiji aranžman, a ovoj pjesmi Đakovčanke su dale svoj unikatan potpis.

Izvor / Croatia Records

Foto / Arhiva

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top