Znate li....
Početna / Događanja / BUKOVSKEE feat. Tarik Filipović u novoj pjesmi ”Polako…”

BUKOVSKEE feat. Tarik Filipović u novoj pjesmi ”Polako…”

Priča o nestrpljenju i neopraštanju u novoj pjesmi spojila je BUKOWSKEE s našim poznatim glumcem i voditeljem, Tarikom Filipovićem.

Frontmen rock benda Emir & Frozen Camels Emir Bukovica, pod imenom svog solo muzičkog projekta BUKOWSKEE objavio je novu pjesmu.

Pjesma imena “Polako…” je četvrti BUKOWSKEE single, a kao gost u pjesmi se pojavljuje poznati glumac i voditelj Tarik Filipović.

Autor pjesme Emir Bukovica kaže da je do suradnje sa Filipovićem došlo vrlo spontano:

“Tarik je moj prijatelj koji je među prvima poslušao ovu pjesmu i na prvo slušanje mu se jako svidjela. Onda smo nekako zajednički pomislili da bi bilo interesantno kada bi Tarik jedan mali dio svog multitalenta poklonio ovoj mojoj pjesmi. Tako se dogodila ova, možda za neke neobična suradnja, koja me čini izuzetno sretnim i zahvalnim”.

Pjesma “Polako…” je svojevrstan nastavak Emirovih dosadašnjih BUKOWSKEE intimnih priča u kojima autor govori o ljudskim i drugim odnosima, usponima i padovima, svakodnevnim životnim temama.

“Živimo u vremenu instant kulture, vremenu brzine, površnosti, nestrpljenja i neopraštanja. Svi žele sve, preko noći i odmah. Taj način razmišljanja se na žalost uvukao i u međuljudske odnose, a još tużnije i u ljubav. Pale se mostovi iza sebe na prvi znak nekog problema. I sve se to radi glasno i na sva zvona. Ova pjesma govori o tome da ne bi bilo loše malo usporiti, malo se utišati i pokazati malo više sabura (strpljenja)”, dodao je Bukovica.

Pjesma “Polako…” snimljena je u studijima “Definition Media” na Floridi i “Long Play” u Sarajevu, dok video spot potpisuje režiser Jasmin Jatić.

Glavnu ulogu u spotu dobila je trenutno jedan od najuspješnijih modela iz Bosne i Hercegovine, Azra Patković.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top