Breaking News
Početna / Događanja / Balkanski “otrov za žene” zapalio Diamond na Krku: Žene nisu skidale pogled s njegovih mišića

Balkanski “otrov za žene” zapalio Diamond na Krku: Žene nisu skidale pogled s njegovih mišića

Ljeto na Jadranu tek je počelo, no već je jasno da će biti jako vruće!

Za to se pobrinuo novootvoreni, ekskluzivni noćni klub “Diamond by Mint” u Malinskoj na otoku Krku, u kojem je nakon ludnice Ace Lukasa na otvorenju nastupio balkanski “otrov za žene” – Saša Kovačević. Osim u zaraznim hitovima popularnog beogradskih glazbenika, ljubimca žena, brojna publika mogla je u ovoj vreloj ljetnoj večeri uživati u fantastičnoj energiji i emocijama u luksuznom Diamondu, klubu kojeg već sada nazivaju najraskošnijim noćnim klubom na obali.

Hit pjesme poput “Temperatura”, “Slučajno” i “Zamalo tvoj” s milijunskim pregledima na YouTube-u publika je do dugo u noć pjevala u glas s omiljenim pjevačem koji je još jednim uspješnim koncertom u Hrvatskoj potvrdio svoj status miljenika među domaćom publikom. Pritom je pokazao i impresivne mišiće po kojima je široko poznat i kojima često zapali svoje društvene mreže.

Nova raskošna open-air diskoteka na Jadranu odmah na početku sezone potvrdila je da gosti ovog ljeta mogu očekivati spektakl svaku noć.

Lista regionalnih izvođača koji će tek zapaliti otok Krk je i više nego impresivna, a uz nastupe brojnih stranih DJ zvijezda, na Krku se već sada traži ulaznica i smještaj više!

U narednim danima slijede novi, veliki koncerti. Nataša Bekvalac, Barbara Bobak, Lepa Brena, Senidah, Tea Tairović, Saša Matić, Nikola Rokvić, Severina, Nucci, DJ Roger Sanchez, Grše, DJ David Morales, Prljavo Kazalište, Dragana Mirković, Halid Bešlić, samo su neka od velikih imena koja stižu u spektakularni klub čije je otvorenje publika čekala pune dvije godine. Kako bi opravdali povjerenje gostiju, organizatori će ovog ljeta ponuditi širok spektar nastupa kako bi se našlo ponešto za svakoga.

Iz Diamonda poručuju kako će rezervacije primati isključivo putem svojih službenih kanala na društvenim mrežama @diamondklub.hr zbog ogromnog interesa za navedene nastupe, a sve ulaznice mogu se kupiti online na stranici entrio.hr

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top