Znate li....
Početna / Događanja / Apsolutni lideri trapa stižu u Šibenik 20. srpnja i 23. kolovoza! Jala Brat, Buba Corelli, Voyage i Nucci na festivalu Šubićevac live ..

Apsolutni lideri trapa stižu u Šibenik 20. srpnja i 23. kolovoza! Jala Brat, Buba Corelli, Voyage i Nucci na festivalu Šubićevac live ..

Nakon što je najavljen prvi koncert premijernog izdanja festivala Šubićevac live u Šibeniku, uz Ninu i Tonyja, organizatori otkrivaju da za preostala dva termina pripremaju najveći trap i hip-hop spektakl u Hrvatskoj! U drugom festivalskom terminu 20. srpnja na stadionu Šubićevac nastupit će Jala Brat i Buba Corelli, a uz njih i Hiljson Mandela, a za spektakularnu festivalsku završnicu 23. kolovoza pobrinut će se Voyage, Nucci, 2x Šihta i Podočnjaci!

Popularni sarajevski traperi Jala Brat i Buba Corelli trenutno su najtraženiji glazbenici u cijeloj regiji, a hitovi ovog kontroverznog i popularnog dvojca gotovo neprekidno vladaju trendingom na YouTubeu. Inače, Buba Corelli i Jala Brat autori su i nekoliko popularnih pjesama sa Severininog posljednjeg albuma „Halo“, a Jala je sa Severinom snimio i dva megahita, pjesmu „Magija“ i „Otrove”, koji broji čak 104 milijuna pregleda. Jala i Buba u veljači su fanovima predstavili i četiri zajedničke nove pjesme, a obojica su izvođači i tekstopisci megahita „Monster” koji trenutno trese regiju. Na sceni stadiona Šubićevac u subotu, 20. srpnja pridružit će im se pionir hrvatske hip-hop i trap-glazbe Hiljson Mandela, glazbenik i autor čiji je prvi samostalni album „Mandela Effect“ doživio samo hvale publike i kritike.

Hitovi Voyagea i Nuccija odavno su obavezni dio playlista napopularnijih hrvatskih i regionalnih klubova, a u petak, 23. kolovoza zavladat će pozornicom na stadionu Šubićevac. Srpski pjevač, tekstopisac i glumac Voyage sa svojim je hitovima „La la la”, „Tango“ i „Euforija” već odavno zaludio cijelu regiju, a njegov prijatelj i suradnik Nucci nije ništa manja zvijezda s nizom hitova „Localo, „Crno oko” i „Automati“. Inače, ovaj dvojac iza sebe ima i brojne hit-duete, a zasigurno najpoznatiji je megahit „Bella Hadid“. U grand finalu festivala Šubićevac live, Voyageu i Nucciju pridružit će se i mladi i sve popularniji hrvatski trap bend iz Kutine – Podočnjaci i 2x šihta, koju čini dio postave benda High5-a, a koji je pisao povijest hrvatskog trapa.

Moćan glazbeni lineup festivala Šubićevac live s istinskim vladarima stagea balkanskog i hrvatskog trapa pun je pogodak za ovoljetnu glazbenu ponudu Šibenika! Zbog velikog zanimanja za festivalske sadržaje i koncertne o kojima se već naveliko priča, organizatori festivala Šubićevac live od danas su pustili u prodaju ulaznice za ova dva trap spektakla.

Ulaznice su u prodaji online isključivo u sustavu Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Posjetitelji mogu birati ulaznice u više kategorija: od ulaznica za 25,00 Eur, do ekskluzivnih VIP platinum ulaznica (200,00 Eur) koje nude all inclusive užitak u koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu i backstage pristup.

Također, u prodaji su i VIP Gold ulaznice (45,00 Eur) i VIP Silver (35,00 Eur) koje uključuju mjesto za stolom od 4 osobe.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top