Znate li....
Početna / Događanja / Promo / Salon koji oduševljava uređenjem i jedini koji u Hrvatskoj koristi ekskluzivnu dermokozmetiku brenda Dr. Barbara Sturm za izvođenje tretmana

Salon koji oduševljava uređenjem i jedini koji u Hrvatskoj koristi ekskluzivnu dermokozmetiku brenda Dr. Barbara Sturm za izvođenje tretmana

Gotovo da ne prođe dan, a da ne čujemo da je negdje otvoren novi salon ljepote, bilo da u fokusu ima njegu lica, tijela ili kose. Ipak, u moru kako kozmetičkih proizvoda tako i salona ljepote poneki se kvalitetom svoje ponude ipak istakne, a upravo je jedan takav svoja vrata otvorio u prosincu 2022. godine, u srcu Vrbana.

Naime, u Kuzminečkoj ulici 55, u neposrednoj blizini Point Centra smjestio se Salon KAi Vrbani – brend tvrtke KAi home of beauty.

Stručni tim visoko kvalificiranih i iskusnih frizera, pedikera, manikera i kozmetičara u Salonu KAi Vrbani nudi niz frizerskih usluga, usluga depilacije, manikure, pedikure i tretmana lica, međutim Salon “KAi” nije samo mjesto koje se brine o ljepoti; to je mjesto doživljaja, gdje svaki kutak odražava strast prema estetici i kvaliteti i gdje ljepota postaje umjetnost, a prostor postaje iskustvo.U osnovnoj ideji uređenja salona ljepote kako nam je rekla vlasnica Iris design Studija Iris Androšević Pinjuh kojoj je povjereno uređenje Salona KAi leži spoj elegancije, stila i sofisticiranosti, temeljena na jedinstvenom konceptu dizajna interijera. „Vodili smo se mišlju da salon nije samo mjesto ljepote, već i oaza estetskog užitka, gdje se tradicija susreće s modernim, stvarajući prostor gdje svaki detalj ima svoju priču.“ Dizajn interijera prožet je eklektičkim pristupom, gdje se spojila raznovrsnost stilova što je rezultiralo dojmljivim i jedinstvenim ambijentom. Klasika štukatura, zidnih tapeta i profiliranih fronti ormara je prožeta suvremenim elementima, kao što su keramika velikih formata i mikrocement uz moderne obrade zidova glimmerputz tehnikom, stvarajući harmoniju i uravnoteženost. Svaki ornament pažljivo je odabran, dizajniran i prilagođen po mjeri prostorija kako bi stvorio autentičan dojam, istovremeno naglašavajući praktičnost prostora. Zidovi salona djelomično su obloženi keramikom tirkizne boje, pružajući prostoru svježinu i živost. Plava boja simbolizira vitalnost i energiju, stvarajući ugodnu atmosferu koja poziva na opuštanje i uživanje.Ono po čemu je Salon KAi ipak specifičan činjenica je da kao jedini salon ljepote u Hrvatskoj za izvođenje tretmana upotrebljava ekskluzivnu dermokozmetiku brenda Dr. Barbara Sturm. Lista svjetski poznatih dama koje se zaklinju u ovaj brend poduža je, od Gwyneth Paltrow, Belle Hadid ili Victorije Beckham, ali jedno je sigurno, u šumi kozmetičkih proizvoda današnjice izabrati prirodu jedini je ispravni put.

Njemačka liječnica dr. Barbara Sturm poznata je po svojim nekirurškim tretmanima protiv starenja i metodama za pomlađivanje kože. Znanost iz svog kliničkog istraživanja i ortopedske prakse prenijela je u područje estetike što je urodilo osmišljavanjem MCX tretmana, njege lica plazmom bogatom trombocitima (PRP) koju mnogi danas nazivaju “krvnom njegom lica”, nakon koje je ubrzo uslijedila njezina poznata krema “MC1”; prilagođena hidratantna krema na bazi plazme koja iskorištava snagu vlastitih tjelesnih proteina u formuli za zacjeljivanje kože. Pacijenti dr. Sturm tada su je zamolili da osmisli cijeli režim njege kože i kada na tržištu nije mogla pronaći ništa što bi moglo riješiti njezine brige oko njege kože, a pogotovo ništa što bi mogla preporučiti svojim pacijentima, odlučila je kreirati vlastiti te je 2014. godine rođena kompletna kolekcija protiv upalnih stanja kože lica –  Molecular Cosmetics.

U Salonu Kai posebno preporučuju prepoznatljivi Dr. Barbara Sturm STURMGLOW™ Facial koji uključuje tehnike čišćenja, pilinga, snažne hidratacije i masaže za učvršćivanje, s vrhunskom molekularnom učinkovitošću. Ovaj 60-minutni tretman hrani kožu i pomaže joj vratiti sjaj i prirodan i zdrav izgled, jača funkciju barijere kože, poboljšava cjelokupno zdravlje i matricu kože.

Osim tretmana dermokozmetikom Dr. Barbara Sturm, u Salonu KAi Vrbani, tretmani tijela i lica izvode se i kozmetikom brenda Guinot, koji se ističe u kreiranju inovativnih metoda u njezi kože, a u svojim proizvodima koristi aktivne sastojke koji su proizvod najnovijih znanstvenih dostignuća, a kosa se njeguje proizvodima brenda Kevin Murphy poznatima po praksi organskog uzgoja ili ekološki prihvatljivim tehnikama berbe u divljini kako bi se osiguralo da asortiman bude najviše prirodne kvalitete.

Sasvim dovoljna preporuka da Salon Kai postane vaša omiljena adresa za uživanje u svim blagodatima znanosti koja je stavljena u službu ljepote i to u skladu s prirodom.

Foto: Borna Meter / VONMETZER

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top