Ponedjeljak , 25 rujan 2023
Savjet:
Georgina Rodriguez – Novo Zaštitno Lice Guess, Plakati Ukrasili Trgovine

Georgina Rodriguez – Novo Zaštitno Lice Guess, Plakati Ukrasili Trgovine

Poznata španjolska manekenka i partnerica nogometne zvijezde Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, postala je novo zaštitno lice modnog brenda Guess. Sretnu vijest podijelila je s obožavateljima na svom Instagram profilu, otkrivajući da će njezino ime krasiti plakate u trgovinama diljem svijeta.

Georgina Rodriguez je brzo osvojila srca ljubitelja mode i postala jedno od najprepoznatljivijih lica u modnoj industriji. Njezina prirodna ljepota, sofisticirani stil i snažna osobnost privlače pažnju brojnih brendova. Guess, poznat po svojim atraktivnim kampanjama, prepoznao je Georginu kao idealno lice za predstavljanje njihovih najnovijih kolekcija.

Odmah nakon što je objavila svoju suradnju s Guessom, društvene mreže preplavile su čestitke obožavatelja i kolega iz svijeta mode. Georgina je izrazila zahvalnost na podršci i prilici koju joj je Guess pružio. “Ponosna sam i uzbuđena što ću surađivati s Guessom, brendom koji predstavlja samopouzdanje i ljepotu. Jedva čekam što ćemo postići zajedno!” napisala je na Instagramu.

Plakati s Georgininim osmijehom i imenom već krase izloge Guess trgovina diljem svijeta, nagovještavajući da će kampanja biti dočekana s oduševljenjem. Modni svijet nestrpljivo iščekuje najnoviju suradnju, a očekuje se da će Georgina i Guess zajedno donijeti svježe modne ideje i inspiraciju.

Ova suradnja samo je još jedan dokaz Georginine uspješne karijere u modnoj industriji. Osim što je u središtu pažnje kao model, ona se također istaknula svojim humanitarnim radom i aktivizmom. Svojim utjecajem, trudila se podići svijest o različitim društvenim pitanjima i poticati promjene na bolje.

Zahvaljujući svojoj angažiranosti i šarmu, Georgina Rodriguez postala je uzor mnogima te će njezina prisutnost kao zaštitnog lica Guessa zasigurno donijeti modi još veću snagu i značenje. Modni svijet s nestrpljenjem iščekuje nove kampanje koje će bez sumnje oduševiti ljubitelje mode diljem svijeta.

Foto / Georgina Rodriguez Instagram

https://instagram.com/

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top