Znate li....
Početna / Događanja / Zvonko Bogdan u Lisinskom

Zvonko Bogdan u Lisinskom

O stvaralaštvu Zvonka Bogdana, njegovim pjesmama ne treba posebno govoriti. Od mlađih generacija do najstarijih, nema tko nije zapjevao Govori se da me varaš, Kraj jezera, Osam tamburaša, Fijaker stari, Prošle su mnoge ljubavi, Život teče u laganom ritmu, Tko te ima taj te nema…

 

Uz mađarske i rumunjske romanse, stare gradske pjesme, sevdalinke pa sve do antologijskih melodija poput U tom Somboru, Ej salaši na sjeveru Bačke i Već odavno spremam svog mrkova, posjetitelji koncertne dvorane moći će uživati uz Zvonka Bogdana i dvadeset i jednog tamburaša koji su svirali s Janikom Balašem, a sada su članovi Velikog tamburaškog orkestra Radio televizije Vojvodine. Gosti na koncertu bit će Tamburaški sastav Dike iz Vinkovaca s pjesmom posvećenom Zvonku Bogdanu.

 

Želja nam je da zauvijek ostane uspomena na jedno vrijeme koje se ponoviti neće, na ravnicu prepunu salaša, konja, fijakera, tambura i pjesama uz nezaboravnog vrhunskog pjevača, zaljubljenika u vojvođansku ravnicu i čuvara tradicije svojih predaka, te njegovu novu pjesmu:  “Vojvodino moja prašnjava i tija, vesela i tužna, blatnjava i pusta. Sva svitanja tvoja i zalasci sunca, kad pomislim na te suše mi se usta.”

 

Cijene ulaznica: 120/160/200 kn

Ulaznice možete kupiti na blagajnama Lisinskog ili online na www.ulaznice.hr

 

Pogledajte kako je bilo na koncertu u Lisinskom prošle godine:

 

 

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. Sjecam ga se iz mladosti.. Nakon ovog videa, cak se i premisljam dal da ipak odem 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top