Znate li....
Početna / Događanja / Glazba / Zvonimir Varga – Na kraju balade

Zvonimir Varga – Na kraju balade

Singl “Na kraju balade” downloadajte u WAV i MP3 formatu 

https://www.deezer.com/hr/album/325439317 

  Zagrebački kantautor Zvonimir Varga objavljuje već osmi singl s hvaljenog albuma “Muzika”, koji je objavljen krajem prošle godine. Riječ je o direktnoj, nostalgijom i prolaznošću vremena obilježenoj laganici “Na kraju balade”, u kojoj je kantautor ponovno iskazao talent za pretvaranje svakodnevnih, sasvim običnih stvari i situacija u male uglazbljene priče.
      I ovdje je Varga ostavio svoj iznimno jaki “tekstualni pečat”, kojeg prate nevjerojatno snažni instrumenti. Lagana koračnica koja vodi do žestoke eskalacije, a varira od bonace, do laganog povjetarca, sve do oluje pa natrag u “mirne vode”, na najbolji mogući način prikazuje raspon emocija i glazbene raznolikosti.
      Autor glazbe i teksta je Zvonimir Varga, pjesmu je aranžirao, producirao i snimio Jere Šešelja u zadarskom Twenty Twenty studiju, uz gostovanja Brune Dugopoljca na trombonu i Josipa Janeša na bendžu i mandolini. 
      Varga je na sceni gotovo dva desetljeća, a uskoro će odsvirati i svoj tristoti koncert. U tom periodu objavio je i 10 albuma, jednu kompilaciju i EP, knjigu pjesama te dječju slikovnicu. U posljednje vrijeme najviše nastupa po kaznionicama, domovima za starije i knjižnicama, a njegov idući nastup bit će upravo u Zatvorskoj bolnici Zagreb krajem lipnja.

Zvonimir Varga (Foto: Katarina Matas)

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top