Znate li....
Početna / Obitelj & Veze / Znakovi da izlazite sa oženjenim čovjekom

Znakovi da izlazite sa oženjenim čovjekom

Mislite da ste našle savršenog muškarca ali neke se stvari jednostavno ne uklapaju u okvir? Pomalo je misteriozan? Donosimo vam neke od znakova da izlazite s potencijalno oženjenim čovjekom!

 1. Upoznali ste se u baru.
Ako se prvi put upoznajete u baru, to ne sluti na dobro. Toliko je mnogo muškaraca koji odlaze u barove jer su nesretni doma, pa se nadaju aferi na jednu noć da bar malo zaborave probleme.

bar

2. Prsten

Ima urezan okvir vjenčanog prstena ili mu je prst na mjestu prstena svjetlije boje kože – što može značiti da je prsten skinuo samo zbog vas da vas je uplaši i otjera.

3. Plaćanje gotovinom
Plaća za večere, pića i izlaske isključivo gotovinom. Moguće opravdanje bilo bi da ne ostavi nikakav papirnati dokaz na karticama da ga ne otkrije žena.

4. Dva broja mobitela

Ima više od jednog broja mobitela i ne želi vam dati drugi. Vrlo je vjerojatno da je jedan za ženu, a drugi za ljubavnice. Također pazite ako se ustaje od vas i odlazi razgovarati da ga ne čujete.

mob.1

5. Zove vas izvana

Najčešće vas zove dok je u trgovini, šeta psa ili je na benzinskoj. To su mjesta gdje može pobjeći od obitelji i može se posvetiti vama, tajnoj ljubavi.

6. Ne odgovara brzo

Ne odgovara vam odmah na poruke već tek kad se oslobodi, a nije vam dostupan predvečer, kad je doma s obitelji. Naravno da vam neće priznati, ako je to slučaj. Također je sumnjivo ako vam kaže da se u neko doba dana jednostavno ne javlja, a da to nije iza 22 sata ili nešto rano ujutro.

7. Vikend

Uvijek ima planova za vikend i ne želi planirati ništa za manje od deset dana. Ne može biti spontan, zapamtite – doma ima obitelj koja također ima planove za njega.

tonia2

8. Izlike
Pronalazi izlike zašto vas nikad ne vodi u svoj dom. Glavna poruka ženama koje padaju na muškarce iz prethodnih redova – ako vas ne zove kući, sigurno postoji razlog zašto.

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top