Znate li....
Početna / Sport / Ženska i muška odbojkaška reprezentacija nastavljaju utakmice zlatne europske lige

Ženska i muška odbojkaška reprezentacija nastavljaju utakmice zlatne europske lige

SUTRAŠNJE UTAKMICE NAJAVLJUJU NIKOLINA BOŽIČEVIĆ I MARKO SEDLAČEK

Hrvatske odbojkaške reprezentacije nastavljaju utakmice Zlatne europske lige. Nakon nešto slabijeg ulaska u natjecanje obje reprezentacije pokazale su sve bolju igru te se nadaju kako bi pobjedama mogle zaključiti grupnu fazu natjecanja.

Odbojkašice sljedeću utakmicu igraju u srijedu, 8. lipnja u 16:30 sati protiv Slovačke, a potom ih u subotu, 11. lipnja u 19 sati očekuje posljednji susret s Češkom.

„U srijedu igramo protiv Slovačke. U prvoj utakmici u Varaždinu završili smo s pobjedničkim rezultatom 3:0. Vjerujem u naš tim i još jednu pobjedu na našoj strani. Naravno da ne podcjenjujemo protivnika, uvijek ulazimo na teren s respektom bez obzira tko je na drugoj strani ali isto tako znamo kako tijek utakmice ovisi o nama. Dobro smo trenirali, sigurna sam kako će se to odraziti i na terenu.“ – izjavila je reprezentativka Nikolina Božičević i dodala: „Jedno je sigurno, idemo po pobjedu.“

Muška reprezentacija u srijedu, 8. lipnja svoju posljednju utakmicu grupne faze igra s Danskom u 19:30 sati. Final Four Zlatne europske lige za odbojkaše održat će se u Varaždinu 18. i 19. lipnja.

„Ostala nam je zadnja utakmica grupne faze protiv Danske. Igramo na njihovom terenu, želimo još jednom pokazati dobru igru. Zadnje tri utakmice smo pobijedili, pa je atmosfera u momčadi jako dobra. Želimo se spremiti mentalno i fizički za idući vikend kada igramo Final Four pred domaćom publikom.“ – izjavio je reprezentativac Marko Sedlaček.

Sve utakmice hrvatskih odbojkaških reprezentacija u Zlatnoj europskoj ligi u izravnom su prijenosu na Sportskoj TV.

Izvor /SELECT PUBLIC RELATIONS j.d.o.o.,Toni Dabinović

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top