Znate li....
Početna / Događanja / Zembo Latifa ovog četvrtka u Vintage Industrial Baru!

Zembo Latifa ovog četvrtka u Vintage Industrial Baru!

Dostava Zvuka želi da petak dođe što prije! Usred vrućine gradskog asfalta Zembo Latifa dodatno će zagrijati atmosferu svojim koncertnim nastupom u četvrtak 26. svibnja u Vintage Industrialu, u sklopu programa „MALI PETAK”, a sve u želji da nam kroz provod vrijedan pamćenja približi vikend.

Zembo Latifa, također poznat kao član Dregermajster Crew i Kaleido kolektiva, na svakom koraku izaziva zanimanje, a da je publika prepoznala njegov jedinstven izričaj i vješto poigravanje žanrovima potvrđuju brojke na streaming servisima te prisutnost u radijskom eteru.  Njegov debitantski album „Venera” broji uspješnice poput „Loše stvari”, „Zvijezde”, „Hollywood” i „Nemoj pitat me za nju”, a neponovljiva kemija koju ostvaruje s bendom prilikom nastupa uživo uzdigli su ga u jedno od vodećih imena domaće trap scene.

ULAZNICE

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 70 kuna. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), na prodajnim mjestima Entrio i online
Program „Mali petak” je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora 2” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.
Koncert organizira Dostava Zvuka.

FB eventfacebook.com/events/300720152173480

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top