Savjet:
Željko Samardžić u Zagrebu nakon 12 godina

Željko Samardžić u Zagrebu nakon 12 godina

Dvanaest predugih godina prošlo je od posljednjeg koncerta Željka Samardžića u Areni Zagreb, a sada 2.4.2022. dolazi na istu adresu.

– Koncert je trebao biti na Dan žena ali smo s obzirom na epidemiološku situaciju i trenutne akitvne mjere Stožera, koncert prebacili na novi datum 2.4.2022. Ono što je najvažnije za koncert, ja sam voljan, željan i spreman zajedno s mojim glazbenicima napraviti jedan nezaboravan ugođaj za nas i sve prisutne. – rekao je Željko Samardžić.

Mnogi hitovi poput Grlice, Da me nije, Slutim, Dobar dan tugo, Stari lav, 9000, Ljubavnik, Stani mi na crtu, Ljubavna adresa, Mesec u vodi, U ime ljubavi …… pa sve do suradnji s Crvenom jabukom, Jelenom Rozgom, Nedom Ukraden, stvarali su, odgajali i jačali vjernu mnogobrojnu publiku koju Samardžić danas ima.

Karijera koja sada već traje više od tri desetljeća svakom novom pjesmom, suradnjom, nastupom, samo je dodatno jačala Samardžićevo mjesto na glazbenoj sceni diljem regije.

Karijera je prožeta mnogim putovanjima, koncertima, nastupima po cijelom svijetu, a Arene mnogih gradova uvijek su ga rado ugostile, neke čak i po nekoliko puta.

Siguran u svoju publiku i ljubav koja ih spaja, garancija su za odličan provod i u Areni Zagreb, koji je Željko zakazao za 2.4. ove godine.

‘U ime ljubavi’ je naziv koji nosi ovaj zagrebački koncert i baš zato vrijeme je za obnoviti znanje i prisjetiti se kako je to kada se uživa na koncertu jednog od najvećih glazbenih legendi s ovih prostora.

Svoje ulaznice kupite preko sustava Eventim gdje se nalaze i sve potrebne informacije vezane uz ulaznice.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top