Ponedjeljak , 16 svibanj 2022
Savjet:
Željko Samardžić dolazi u Lisinski

Željko Samardžić dolazi u Lisinski

Željko Samardžić ne krije uzbuđenje pred svoj prvi samostalni koncert u prestižnoj KD V. Lisinski, koji će se održati ove nedjelje, 10.05.2015.

Iako svoju karijeru uspješno gradi već nekoliko desetljeća, kaže da jedva čeka koncert u Lisinskom i da već zna da noć prije od uzbuđenja neće moći spavati.

Željko Samardžić nastupio je u mnogim Arenama, velikim koncertnim prostorima, klubovima u cijeloj regiji, a uvijek je odlično prihvaćen i sa strane hrvatske publike.

Za svoj prvi samostalni koncert u Lisinskom, Samardžić će posebno prilagoditi repertoar, a obećava vrhunsku zabavu uz svoje najljepše balade. S obzirom na posebnost koncerta, u pratnji će biti i njegov veliki bend.

– Ovo je i meni poseban koncert, jedva ga čekam, a uzbuđenje je krenulo već od dana kada smo potvrdili datum. Dolazim sa svojim velikim bendom jer ovakav koncert zaslužuje samo najbolje. – rekao je Željko Samardžić.

 

Ne propustite vječne hitove pjevača kojemu osmjeh ne silazi s lica –

10.05.2015., Željko Samardžić u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski!

Ulaznice se nalaze U PRODAJI – na blagajni dvorane i putem sustava www.ulaznice.hr 

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. Bila sam na koncertu, nas 4 frendica i bilo je stvarno jako lijepo:) Željkove pjesme su posebne, u svakoj se mogu pronaći… Posebno one stare pjesme od kojih svaka piše svoju priču, baš kao što je i sam Željko rekao na koncertu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top