Savjet:
Do zdravlja i ljepote jednim klikom

Do zdravlja i ljepote jednim klikom

Jačanjem svijesti o važnosti svakodnevne brige za zdravlje i ljepotu, sve je veća potražnja za kvalitetnom prirodnom i dermatološkom kozmetikom te dodacima prehrani.

 

Kako bi svima koji brinu o zdravlju i ljepoti omogućili kupovinu ovih proizvoda u svakom trenutku i iz bilo kojeg kutka zemlje, nastala je Sophia –  međunarodni brend internet ljekarni s bezreceptnim asortimanom.

 

Novost na hrvatskom ljekarničkom tržištu, Sophia.hr internet ljekarna, inovativno je rješenje za najugodniju kupovinu OTC ljekarničkih proizvoda putem interneta –  brzo, jednostavno i sigurno.

 

Zašto Sophia?

 

Sophia (grč. mudrost) kao temeljna riječ grčkog helenizma, povezana je sa zdravljem, ljepotom, odnosom prema sebi, drugima, prirodi i svemu što nas okružuje.

Vrijednosti Sophije su iskrenost u odnosu s kupcima, briga za zdravlje i ljepotu, visoka razina stručnosti te savjeti za unapređenje kvalitete života.

Široka ponuda ljekarničkih artikala

Screen shotovi2

S preko 2000 artikala najpoznatijih svjetskih marki prirodne, organske i dermatološke kozmetike te dodataka prehrani, Sophia.hr

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top