Ponedjeljak , 25 rujan 2023
Savjet:
ZDRAVKO ČOLIĆ otkrio s kojom pjesmom će otvoriti koncert, 23.4., u Koprivnici

ZDRAVKO ČOLIĆ otkrio s kojom pjesmom će otvoriti koncert, 23.4., u Koprivnici

Za najavljeni koncert Zdravka Čolića u Koprivnici, zakazan za subotu, 23.4.2022. ostalo je još malo karata. Točnije, pitanje je trenutka kada će ga organizatori proglasiti rasprodanim. 

Sreću tim povodom ne krije ni sam Zdravko Čolić, koji je otkrio kojom će pjesmom započeti koncert te pozdraviti publiku u Koprivnici. 

– Radujem se ovom koncertu u Koprivnici i mislim da će biti jedna lijepa energija, pogotovo što nas nije bilo dugo i da će biti naše publike i iz drugih gradova. Što se tiče pjesme kojom ćemo otvoriti koncert mislim da će to biti pjesma koji je ovo grad, koje je ovo mjesto, a mi ju zovemo Mjerkam te mjerkam. – rekao je Zdravko.

Koncert u Koprivnici pratit će visoko postavljene standarde produkcije koji su prisutni na svim koncertima Zdravka Čolića. 

– Izazovi su uvijek veliki. Čovjek dok živi mora imati neke izazove, izazov da živi da radi. Mislim da je u radu spas, raditi i učiti uvijek moraš, bez obzira u kojim si godinama. Izazovi su uvijek veliki, pogotovo sada kada imaš obitelj, da brineš o njima, o poslu kojim se baviš i to uvijek istim tempom, dinamikom kao i ranije. A ono što je vrlo bitno, ako je umjetnost, odnosno glazba u pitanju da imamo taj odnos prema publici. Uvijek smo odgovorni publici koja te na neki način ocjenjuje, mjeri. Godinama imam publiku koja me prati i to je taj izazov isto da moram ispoštovati to što od mene očekuje, da dobije tu ljubav koju joj pružam, to je velika odgovornost. – rekao je Zdravko.

Sretan i zahvalan na svoj ljubavi i podršci koju prima od svoje publike Čolić je za kraj dodao…
– Naravno, kad gledam preko ramena i kad se osvrnem tu je jedan dugi niz godina. Mogu biti zadovoljan svojom karijerom. Možda mi je nedostajao kakav europski, svjetski hit u mojoj karijeri pa da je možda bio na engleskom ili nekom drugom jeziku. Ali što se tiče karijere jako sam zadovoljan jer jako je teško biti u ovom poslu i održati se toliki niz godina tako da je to veliko zadovoljstvo i zahvalnost publici koja te pratila to vrijeme i trpjela to cijelo vrijeme. I baš zato si i ubuduće odgovoran svojoj publici. – 

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 7. je travnja 2022. godine donio Odluku o prestanku važenja Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, kojom se ukidaju ograničenja javnih okupljanja, počevši od 9. travnja.


Svoje ulaznice potražite preko sustava Eventim, a dodatno za koncert u Koprivnici i na ovim prodajnim mjestima:

 BP Petrol
Mjenjačnica Exchange
Tisak Media
Caffe Bar Stefano, Koprivnica
Domino Bar, Palovec

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top