Znate li....
Početna / Westimport usluge – management i digitalizacija podataka

Westimport usluge – management i digitalizacija podataka

Westimport usluge d.o.o. se dugi niz godina bavi dokument managementom i digitalizacijom podataka. Naša oprema od ponajboljih svjetskih proizvođača, omogućit će Vam efikasno prebacivanje papirnate dokumentacije ili dokumenata na mikrofilmovima u elektronički oblik, a specijalno razvijen software olakšat će upravljanje i služenje ovako obrađenim podatcima.

Od skenera ne treba samo očekivati brzu obradu, fleksibilnost i izvanredne rezultate, to se podrazumijeva, potrebno je da vaša oprema bude i jednostavna za korištenje, ima minimalan utjecaj na okolinu, a osobito je važno sa koliko lakoće se integrira u postojeću arhitekturu vaše tvrtke.

Za skeniranje mikrofilmova nudimo vrhunske Cannonove proizvode koji vam omogućuju pouzdanost, fleksibilnost i jednostavnost korištenja čak i pri skeniranju vrlo velikih količina dokumenata. Spomenimo samo skeniranje direktno u pdf format ili skeniranje i slanje e-mail-om na željene adrese i već uviđate da je riječ o ozbiljnim uređajima od početnog modela nadalje.

Više informacija pronađite na njihovoj web stranici. 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top