Breaking News
Početna / Obitelj & Veze / Vrijeme je za… Q & A !

Vrijeme je za… Q & A !

Q & A iliti Question and Answer ( Pitanje i odgovor )  odličan je način da se zbližimo, a isto tako konačno dobijemo i odgovore na neka pitanja koja možda ne bismo postavili javno, a voljeli bi znati. Zato smo na našem Facebook profilu ( koji možete posjetiti ovdje ) odlučili uvesti Q&A za sve.

Kako funkcionira?

Javno ili anonimno, postavljajte pitanja na koja želite dobiti odgovor. Sudjelujte i raspravama i pomozite drugim roditeljima, dijelite znanje i iskustva. Ukoliko imate pitanje a ne želite da se Vaše ime veže uz njega, pošaljite nam u inbox poruku s pitanjem i ” ANONIMNO ” na početku ili kraju, a mi ćemo ga objaviti bez Vaših podataka. Također, slobodno pitajte i sami, nije potrebno da pitanja najprije šaljete u inbox ( osim ako tako zaista želite ).

 

Kome je Q&A zapravo namijenjen?

Svima nama. I mi ovdje na portalu imamo obitelji, ponekad nedoumice kao i svaki drugi roditelji. Želimo stvoriti obiteljsku zonu gdje mame mogu pitati koja je najbolja krema za osip, a tate se hvaliti da su promijenili pelenu! Stereotipno malo, zar ne? Zato smo i smislili Q&A, da razbijemo konzervativna mišljenja i svi jednako uživamo u informacijama koje možemo podijeliti.

Stavljamo objavu na Facebook, čekamo vaše reakcije i krećemo s pitanjima! Veselimo se čitanju i druženju s vama!

 

P.s. Uskoro i na Twitteru!

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top