Znate li....
Početna / Događanja / Vlasta Ramljak u seriji Kumovi

Vlasta Ramljak u seriji Kumovi

U ZAGLAVE DOLAZI PRAVIČNA DANICA!

Junacima hit dramske serije ”Kumovi” pridružuje se poznata glumica Vlasta Ramljak

Malo mjesto Zaglave sve je samo ne dosadno. Dodatne zaplete od sada donosi novi snažan lik bivše sutkinje Danice koju će utjeloviti jedna od najboljih glumica hrvatskog glumišta – Vlasta Ramljak.

”Neizmjerno me obradovao poziv u seriju Kumovi. Kumovi su odlična priča s elementima dramskog i komičnog. Plejada sjajnih glumaca i time je moja sreća veća. Kao osoba sam slična liku Danice koju igram. Veseli me igrati pozitivnu osobu”, rekla je Vesna o svojoj novoj ulozi te se osvrnula na atmosferu na setu: ”Atmosfera je sjajna, što kod glumaca, što kod svih onih dragih ljudi, garderoba, šminka, tehnika, redatelji, skript i svi ostali bez kojih ne bi bilo dobre serije. Svi zajedno činimo cjelinu. Komplimenti Novoj TV na visokoj profesionalnosti.”

Danicu ćemo prvi put vidjeti u večerašnjem nastavku. U novim epizodama vidjet ćemo kako se Danici zbog obiteljskog pravnog slučaja zgadilo pravo i pravda toliko da je odlučila povući se na osamu, jer s ljudima više ne želi imati posla. Naime, brat ministar je Danicu prije desetak godina prijevarom lišio obiteljskog nasljedstva, te njezinu nećakinju, a ministrovu kćer Valentinu, okrenuo protiv tete. Razočarana u ljude, razvila je gađenje i nepovjerenje prema svima pa će se oštro postaviti prema Stipanu kad ga prvi put vidi. Malo će omekšati nakon njegove lijepe geste kad priredi njezinom prijatelju Stjepanu dostojanstven sprovod i počet će ga posjećivati u zatvoru.

Tijekom Stipanova boravka u zatvoru, njih će dvoje razviti iskren odnos i Stipan će joj priznati ono što nikome u svojoj obitelji nije – da mu nije preostalo još puno vremena. Danica će pronaći rupu u zakonu koja će na kraju osloboditi Stipana zatvorske kazne, a obitelj će biti nemalo iznenađena kad se on odluči oženiti njome i dovesti je na imanje. Svi će misliti da se Danica udala zbog novca, a posebno će je joj to zamjeriti Ivka, koja će u njoj prvi put dobiti konkurenciju na poziciji do Stipana.

Nove epizode hit serije ”Kumovi” pratite od ponedjeljka do petka od 20.15!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top