Savjet:
Vjenčali se Ben i JLoo

Vjenčali se Ben i JLoo

Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se u subotu u kasnonoćnoj kapelici u Las Vegasu, što je kulminiralo vezom koja se protegla preko dva desetljeća u dvije odvojene romanse i naslovnice bezbrojnih naslovnica tabloida.

Lopez je u nedjelju objavila njihov brak u svom biltenu za obožavatelje s naslovom “Uspjeli smo”. Lopez je prvi put javno objavila njihove zaruke u travnju na istom biltenu, “On the J Lo”.
“Ljubav je lijepa. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljiva”, napisala je Lopez u poruci koju je potpisala Jennifer Lynn Affleck.

Lopez je napisala da je par odletio u Las Vegas u subotu, stajao u redu za dozvolu s još četiri para i da su se vjenčali nešto iza ponoći u Maloj bijeloj kapeli, kapeli koja se može pohvaliti “tunelom ljubavi” koji se može proći kroz automobil. Lopez je rekao da je Bluetooth zvučnik pustio njihov kratki marš niz prolaz. Nazvala je to najboljom večeri u njihovim životima.

“Ostani dovoljno dugo i možda ćeš pronaći najbolji trenutak svog života u vožnji kroz Las Vegas u 12:30 ujutro u tunelu ljubavi kroz koji se voziš sa svojom djecom i onom s kojom ćeš zauvijek provesti “, rekao je Lopez.
Vijest o njihovom vjenčanju prvo se proširila u nedjelju nakon što je ured službenika okruga Clark u Nevadi pokazao da je par dobio dozvolu za vjenčanje koja je obrađena u subotu. Podnošenje zahtjeva za vjenčanje pokazalo je da Lopez planira uzeti ime Jennifer Affleck.

(preuzeto)

foto/screenshot

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top