Breaking News
Početna / Događanja / Vjeko i Ivan Dečak zamijenili pjesme u novom mashupu!

Vjeko i Ivan Dečak zamijenili pjesme u novom mashupu!
 Vjekoslav Ključarić – Vjeko i Ivan Dečak u novom mashupu odlučili su zamijeniti pjesme i otpjevati hitove jedan drugog. Vjeko je ovom prigodom izveo Vatrinu dobro znanu pjesmu “Gorim”, a Dečak Vjekin prošlogodišnji hit “Neka zvona zvone”

Kako je do ove spontane suradnje došlo otkrio je Vjeko:

Do suradnje s Dečakom je došlo skroz spontano. Nazvao sam ga i pitao želi li samnom napraviti neku vrstu mashupa gdje ja pjevam njegovu i on moju pjesmu te mu se ta ideja odmah svidjela i vrlo brzo smo sve dogovorili. Snimali smo u studiju kod Skansija gdje je bilo fenomenalno, a bili smo i u društvu mojih dugogodišnjih suradnika Miroslava Lesića i Brune Kovačića, te mog benda kojeg čine Kristijan Vasilić, Izidor Vasilić, Nikola Celić i Nikola Parčić. Drago mi je da se sve tako spontano izdogađalo i siguran sam da ću ubuduće raditi češće ovakve suradnje.
 
Oduševljenje ovom suradnjom nije krio ni Ivan Dečak:

Vjeko je po meni jedan od bitnijih likova iz plejade ‘Voice grla’, ne samo zbog grla nego je on jedan stvarno fantastičan mladić, sjajna osoba i  fenomenalan pjevač, a naaravno fantastični su i svi glazbenici koje smo na ovom projektu okupili. Odlučio sam se u danu kada zapravo ništa ne radim između sjedenja doma ispred televizora i druženja s fenomenalnim glazbenicima i pjevačima za ovu drugu opciju i nisam pogriješio.
  


 Mashup “Gorim/Neka zvona zvone” dostupan je na svim streaming servisima.
https://youtu.be/r-ZCmgW_HC8

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top