Savjet:
Vitafest 2013, sajam zdravlja za cijelu obitelj!

Vitafest 2013, sajam zdravlja za cijelu obitelj!

Pridružite nam se na Vitafestu, sajmu zdravlja za cijelu obitelj!Kao jedinstven odgovor na povećanu potragu za informacijama, proizvodima i uslugama koje mogu očuvati zdravlje i pozitivno utjecati na poboljšanje kvalitete života, prošle je godine po prvi put u Hrvatskoj organiziran sajam zdravlja Vitafest. Privukao je brojne posjetitelje, znatiželjnike, stručnjake, profesionalce i sportaše, djecu i odrasle,  a svi su sajam posjetili s istim ciljem – naučiti više o očuvanju zdravlja, a time i poboljšanju kvalitete života. Ponukani njegovim uspjehom, odlučili smo i ove godine organizirati ovo jedinstveno događanje namijenjeno svima koji brinu o svom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih.

Vitafest 2013 svoja vrata otvara 11. listopada 2013. u Hypo centru. U tri dana trajanja sajma, posjetiteljima će se na zanimljiv i zabavan način predstaviti vrhunski stručnjaci i liječnici, proizvođači zdravih proizvoda i zdravstvenih pomagala. Pripremite se za prezentacije kuhanja zdrave hrane na kojima ćete naučiti nešto novo i probati ukusna jela. Uživajte u besplatnim radionicama i igraonicama, raznim igrama i kvizovima za djecu i odrasle, zabavnim i edukativnim nagradnim igrama jer Vitafest je sajam zdravlja za cijelu obitelj,  za velike i male!

Brinite o sebi i svome zdravlju, posjetite VITAFEST sajam zdravlja od 11. do 13.10.2013. u Hypo centru, dobro se zabavite, posavjetujte sa stručnjacima i na jednom mjestu saznajte sve informacije potrebne za očuvanje zdravlja i poboljšanje kvalitete života.

Organizator drugog sajma zdravlja i zdravog života VITAFEST 2013 je tvrtka ICPE, Internacionalni centar za poslovnu edukaciju, a partneri su portal za zdravlje i ljepotu CentarZdravlja.net i B1 Plakati.

Za više informacija kliknite na www.vitafest.hr i na Facebook stranicu Vitafest – sajam zdravlja.

 

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top