Breaking News
Početna / Događanja / Veliko srce: skupljen novac za Dariju!

Veliko srce: skupljen novac za Dariju!

“ZA DARIJU Šimunov kojoj život visi o niti i kojoj je jedina pomoć operacija na klinici ‘Regniz’ u Grazu za što joj je bilo potrebno 20.000 EUR-a velika srca malih ljudi iz Hrvatske i šire samo u jednom danu skupili su dovoljan iznos novaca nakon što je pokrenuta kampanja ‘Svi za Dariju’, piše u priopćenju kojeg potpisuju udruge “Volonterski centar Zadar” i grupa građanki “Mame iz Zadra”.

Prema informacijama koje je organizatorima dala Darijina majka Tanja Jelušić, na Darijinom računu jutros je bilo nešto više od 89.000 kuna dok je humanitarni telefon 060 930 930 zabilježio ukupni prihod od 54.134,40 kn što bi u ukupnom iznosu u eurima prema srednjem tečaju HNB-a na današnji dan bio  iznos od 18.686 EUR.

“Ovom akcijom zasigurno je potrebiti traženi iznos od 20.000 EUR skupljen zahvaljujući malim ljudima i njihovim donacijama što ne znači da akcija tu staje. Na naš zahtjev telefonska linija će biti od sutra deaktivirana i novac uplaćen na Darijin račun po obračunu, a svi koji žele dalje Dariji pomoći za moguće dodatne troškove koji se u ovom trenutku ne mogu znati, poput skupih lijekova, troškova putovanja, boravka i slično to mogu učiniti daljnjim uplatama donacija na Darijin račun. Kako su nam kazale Darija i njezina majka Tanja, a za što imaju i potvrdu klinike u Grazu iznos operacije se kreće između 16.000 do 20.000 EUR, a pokriva troškove operacije i boravka u klinici.
Stoga još jednom svima vama kao medijima i ljudima velikih srca kojih su u samo jednom danu uspjeli omogućiti da se Dariji omogući odlazak na toliko potrebito liječenje u inozemstvo o kojem joj ovisi život želimo od srca zahvaliti na pomoći te transparentno informirati javnost. Stoga dalje pozivamo sve koji žele i dalje pomoći Dariji da to mogu učiniti uplatom na njezin račun. Kampanja „Svi za Dariju“ u našoj organizaciji završava ove nedjelje nakon što u petak i subotu 14. i 15.11.2014. na narodnom Trgu u Zadru održimo najavljenu akciju prodaje kolača i ručnih radova prihodi koje su namijenjeni za Dariju,” završavaju u dobrom raspoloženju organizatori akcije “Svi za Dariju”.

 

Izvor

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top