Znate li....
Početna / Lifestile / Uživajte u svom vrtu!

Uživajte u svom vrtu!

Učinite svoj vrt ugodnim mjestom za život. To možete napraviti jednostavnim postavljanjem dviju stolica ispod stabala ili kompleksnim uređenjem sjenice poput vanjske blagovaone. Nakon napornog radnog dana, više vam neće biti najvažnije zavući se na kauč pred TV, nego ćete sa zadovoljstvom više vremena provoditi vani, u vašem jedinstvenom ambijentu. A i vaši gosti će se bolje osjećati na svježem zraku.

Ova slika kao da nam prikazuje betoniranu blagovaonu usred vrta. Fantastično! Možete li uopće poželjeti ljepše mjesto za odmor?! Okruženi zelenilom i prekrasnim pogledom, vrijeme je da pronađete svoj mir. Uz ovakav pogled, dovoljno je samo uživati. No uvijek možete postaviti još pokoji detalj kako bi upotpunili cijelu sliku.

vrt1

Ponekad ste se pitali kako je u raju?! Mi se zbilja nadamo da je barem upola ovako. Na ovoj klupici zaista možete donijeti najvažnije odluke jer djeluje nadahnjujuće. Smještena pod drvenom sjenicom prekrivenom lišćem, predstavlja savršeno mjesto za odmor. Naravno, uvijek se možete poigrati zelenilom i posaditi nekoliko šarenih cvijetaka blizu sjenice.

vrt2

Prekrasno mjesto za razgovor. Skupina drveća, ili možda samo nekoliko stabala jabuka te nekoliko drvenih stolica, čine prekrasan prostor za sjedenje. Kada stabla malo porastu, izgleda kao da imate strop nad sobom, tj. prekriveni ste zelenilom tako da u vruća ljeta, ovdje se možete hladiti. Lijepo je učiniti nešto za sebe i poigrati se detaljima jer se na taj način možete dobro zabaviti bez previše posla, a isto tako i opustiti te na kraju diviti time što ste postigli.

vrt3

Zamislite na kraju vašeg vrta neodoljivu drvenu sjenicu sa malom klupicom na kojoj vas, nadamo se, čeka princ. Savršeno mjesto za vjenčanje, no i za svakodnevni odmor. Prekrasan travnjak sa puno različitih biljaka, a svaka na svoj način zavodi pogledom. Ovo zaista nije teško napraviti, a rezultat će vam donijeti mjesto gdje ćete uvijek moći pobjeći kad vas svi naljute.

vrt4

Koji god od ovih prijedloga odabrali, nećete pogriješiti. Pa čak i oni koji žive u stanovima, mogu svi zajedno osmisliti čaroban vrt, a ako se svi uključe u posao, već za nekoliko sati moći ćete uživati u idili.

 

 

O nama Obitelj.hr

5 komentara

  1. Franka Poljanić

    Obožavam svoj vrt :))) moja oaza mira <3 Guštam u njemu svakodnevno 😉

  2. Jako lijepe fotografije, volim vrt i zelenilo i često gledam ovako fotografije na internetu pa uzmem koju ideju ili mi dođe inspiracija za nešto novo. Žena se bavi cvijećem a ja sa ostalim rekvizitima u vrtu i za sada su nam rezultati zadovoljavajući.

  3. Živim u stanu već nekih desetak godina, a odrasla sam u kući sa dvorištem. I za mene je jednostavno neuporedivo to dvoje. Jer taj komfor koji pruža kuća i vrt oko kuće se ne može opisati. Slike su vrlo inspirativne i pružaju mogućnost svakome ko imalo ima želje za nekom svojom zelenom oazom u svojoj blizini.

  4. Od vrta se stvarno može napraviti pravi mali raj…Slike su super

  5. ove slike su odmor za dušu i oči! I tekst je ispirativan, ja sma baš počela sa preuređenjem vrta i sad sam još motiviranija:-)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top