Ovo stvarno morate probati!Šetali smo gradom za finim zalogajem,i naletjeli ni manje ni više nego na Ren a…Renato Đosić je otvorio svoje maleno kulinarsko carstvo KSS Burger On nakon uspješnog natjecanja u šou Tri Dva Jedan kuhaj .Zamolili smo Ren a da odvoji i za nas malo vremena i nama napravi jedan svoj čuveni Burger i objasni nam kako ga radi.
U crni raženi baquetin ili kukuruzni koji se rasječe po pola ukapa se maslinovog ulja ,a jedna strana se namaže slatkim senfom. 120 grama ramsteka se ispeče na žaru,stavi se malo u foliju da odleži.Za to vrijeme izvodimo povrće i wook ,ramstek izrežemo na tanke rezanje,vratimo ga na ploču,pomiješamo sa wook povrćem,podlijemo maslinovim uljem i dobro popaprimo trikolor paprom( onom grebalicom).Kada se sve to stopi,punim sve u buquet,vratimo sve na stalak koji sam sam radio za to.Sipamo u njega Deep od jabuke ,milerama i hrena,pokapa se maslinovim uljem i eto…..dobar tek nasmijao se Ren.
Moramo vam reći da je ovo savršeno…
A vi…vi se uvjerite 🙂
Froudrova ulica 7 (Zagreb)
Ili naručite dostavom na 099 542 5768
https://www.facebook.com/kssburgerone/
Foto/ Matej Grgić