Znate li....
Početna / Događanja / Uskrsni izlet na farmi Duša Baranje u Bilju

Uskrsni izlet na farmi Duša Baranje u Bilju

Za mališane hranjenje životinja pravo otkriće

Uskrsni ponedjeljak protekao je za brojne mališane u bajkovitom okruženju na farmi domaćih životinja Duša Baranje, smještenoj u Bilju, nadomak Osijeka.

Oduševljenje mališana nije splašnjavalo tijekom dana jer bilo je tu “puno posla”, trebalo je zagrliti i pomaziti velik broj životinjica, neke i počastiti mrkvom ili im “pomoći u kupanju” kao što je to bio slučaj s kornjačama. Djeca su na toj baranjskoj farmi uživala u maženju svih životinja počevši od patuljastih konja, koza, magaraca, svinja pa do mačaka, pasa, kokoši, patki, guski, pilića i drugih, od ukupno 60 domaćih životinja.

Taj životinjski raj u kojem jednako uživaju i oni najmlađi, ali i stariji, kao i njihovi roditelji, osmislio je bračni par Sanja i Danijel Antunović prije dvije godine kada su odlučili pretvoriti svoju strast prema životinjama u turističku atrakciju.

-Težimo približavanju i kontaktu ljudi sa domaćim životinjama, razvijanje empatije kod djece i odraslih, čime nudimo priliku djeci da nauče i dođu u bliski kontakt sa životinjama na način da će ih hraniti, igrati se s njima i biti u njihovoj blizini. Prije svega nudimo osjećaj ugode i topline koji će dugo ostati nakon posjete našem imanju- kaže Sanja.

Tihomila Jovanović

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top