Znate li....
Početna / Zdravlje / Život sa različitostima / Udruga Zrno Vinkovci primila vrijedan poklon od Moto kluba “Gospodara vjetrova”

Udruga Zrno Vinkovci primila vrijedan poklon od Moto kluba “Gospodara vjetrova”

Udruga za osobe sa invaliditetom Zrno iz Vinkovaca ,jučer je ugostila poznate bajkerie i bajkerice Moto kluba”Gospodari Vjetra Otok”.

Ovi posebni gosti unijeli su veliku radost među članove udruge ,te im donijeli i prigodan te nadasve koristan poklon koji će pomoći u daljem radu udruge.Predsjednica UOSI Vinkovci Marica Zirdum preuzela je predivan laptop koji će se koristiti za boljitak i rad udruge.Moramo svakako pohvaliti rad same udruge ,koja svakodnevno osmišlja raznorazne aktivnosti,kako bi pomogla našoj najranjivijoj skupini da se osjećaju u društvu korisni,te kroz pjevanje,učenje i rad .Udruga je aktivna više od godinu dana i već broji pozamašan broj svojih članova.

Članovi su uživali sa svojim idolima,koji su im dozvolili da osjete kakav je osjećaj sjesti na motor,a isto tako su kroz neslužben program i zapjevali.

Ovo je stvarno hvalevrijedna donacija Moto kluba “Gospodari Vjetra Otok”,kojom i ovim putem pozivamo klubove i udruge da se ujedine i pomognu onima kojima je pomoć stvarno dobrodošla,jer nema veće sreće vidjeti nasmijana lice te djece.

Info udruge :https://www.facebook.com/Udruga-osoba-s-invaliditetom-Zrno-239860501315541/about/?ref=page_internal

Foto /UOSI Vinkovci

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top