Znate li....
Početna / Događanja / TV / U polufinalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama pogledajte ?!

U polufinalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama pogledajte ?!

TIJESNA JE BORBA ZA FINALE ‘PLESA SA ZVIJEZDAMA’

U polufinalnoj emisiji natjecatelje čekaju ‘ples iskupljenja’ i plesna lutrija!

Još su samo dvije emisije ostale do završetka showa ‘Ples sa zvijezdama’, a nedjelja je rezervirana za polufinale u koje su se plasirala četiri plesna para. U polufinalnom izdanju showa plesat će Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, a po završetku ovotjedne emisije doznat ćemo koja tri para ulaze u spektakularnu završnicu showa.

No kako bi osigurali svoje mjesto u finalu, kandidati ove nedjelje trebaju prvo otplesati tri različita plesa kojima će nastojati impresionirati žiri i gledatelje. Prvi ples u ovotjednoj emisiji bit će ‘ples iskupljenja’ koji će kandidatima omogućiti da isprave greške koje su napravili u dosadašnjim izvedbama i pojave se na plesnom podiju spremniji no ikad. Upravo zbog toga, članovi žirija ovaj tjedan posjetit će polufinaliste na njihovim probama kako bi zvijezdama ukazali na čemu mogu poraditi, a ‘plesovi iskupljenja’ bit će paso doble, jive i tango. Igor Barberić, Franka Batelić, Larisa Lipovac i Marko Ciboci imaju specijalan zadatak ususret polufinalu, a tko će najbolje usvojiti njihove savjete i implementirati ih u svoj ‘ples iskupljenja’ doznat ćemo u nedjelju.

Osim ‘plesa iskupljenja’, parovi za nedjelju pripremaju još jednu koreografiju, pa gledatelji u drugom plesnom krugu mogu očekivati živahni quickstep, slowfox, sanzualnu rumbu i valcer.

Za treći ples, kandidate će dočekati pravi izazov i to u obliku plesne lutrije. Naime, natjecatelji će nasumičnim odabirom izvući jedan ples za koji će dobiti svega minutu i pol da se obuku, 30 sekundi da ga koreografiraju te 35 sekundi da ga što bolje izvedu. Plesna lutrija pokazat će koji se plesni par najbolje snalazi utrci s vremenom, a čija će improvizacija najviše oduševiti tek ćemo vidjeti. Bez sumnje, pred nama je uzbudljiva emisija, a borba za finale bit će tijesna!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top