Znate li....
Početna / Događanja / Filmovi & Predstave / Turska dramska serija ‘Kuzgun’ od utorka, 14. lipnja na Novoj TV!

Turska dramska serija ‘Kuzgun’ od utorka, 14. lipnja na Novoj TV!

O seriji:

U utorak, 14. lipnja Nova TV kreće s emitiranjem nove uzbudljive turske dramske serije‘Kuzgun’ koja na male ekrane donosi priču o muškarcu koji kreće u potragu za osvetom zbog velike nepravde koja mu se dogodila u djetinjstvu. Odrastanje glavnog lika Kuzguna (BarisArduç) bilo je ispunjeno boli, traumama, samoćom i borbom, a sve zbog nedaća koje su snašle njegovog oca, poštenog visokorangiranog policajca nakon što ga je izdao njegov partner i sklopio savez s moćnim narkobosomŞerefomDagistanlijem. Kada odraste, 20 godina poslije nemilog događaja, Kuzgun kreće u osvetu. Međutim, i prije nego provede svoj plan do kraja, zaljubi se u Dilu (BurcuBiricik), prelijepu i pametnu kćer svoga neprijatelja RifataBilgina(LeventÜlgen). Susret Kuzguna i Dile dogodit će se u Nevšehiru, a njihova priča nastavit će se u Istanbulu. Kuzgunov povratak u grad, u kojem mu je ukradeno djetinjstvo, ne samo da će promijeniti Dilin život nego i živote svih ostalih.

O likovima:

Kuzgun’

Oduvijek se želio školovati i sklon je stripovima. Tako postaje najpismeniji čovjek u svome okruženju. On je čovjek koji sam radi na svome kulturnom uzdizanju, preuzima i gleda filmove sa stranih filmskih stranica kad god mu se za to ponudi prilika. Drugim riječima, Kuzgun je čovjek koji potpuno ruši predrasudu da nenačitana osoba nije u stanju sastaviti složenu rečenicu. Gaji veliku ljubav prema prirodi i životinjama. Razumije jezik vjetra, zna kad će se vrijeme promijeniti. Voli sve životinje. Zbrinjava ozlijeđene životinje, odlazi u skloništa i onamo im nosi hranu. Još kao dijete ostao je bez obitelji te zbog toga i dalje osjeća duboku tugu. Upoznao je ulicu kad je imao samo osam godina i vidio najsuroviju, najmračniju stranu života. Naučio je sam preživjeti na ulici. Zbog toga je potisnuo svu svoju naivnost i osjećaje. Živio je posve sam. Čak je i svoje ime promijenio u Akča. Njegov ukradeni život, očeva smrt i izgubljena obitelj postali su Kuzgunova motivacija za život. Jednog će se dana osvetiti i biti jak. Neće dopustiti da mu više ikad itko naudi. Kad Kuzgun upozna Dilu, počinje njegovo putovanje ispunjeno gladi za osvetom i usponom. Međutim, to putovanje neće napredovati kao što Kuzgun misli. Njegova obitelj, koju nije vidio godinama, i njegovo srce, na koje će ga Dila podsjetiti, stvorit će nove probleme, zaokrete i promjene u planovima za budućnost. Kuzgun će s Dilom proživjeti čarobnu, ali i bolnu ljubav kakvu je teško i zamisliti.

Dila

U djetinjstvu joj je bilo dosadno igrati se lutkama i s drugim djevojčicama. Prema njezinim riječima, muškarci su uvijek radili zabavnije stvari. Znala je prolaziti kroz rane testove snage i izdržljivosti kako bi je dječaci primili u svoje društvo. Obogatila se, ali to je nije promijenilo. I dalje se voli penjati po drveću. U dvorištu njezine obiteljske kuće raste drveće koje je sama posadila. Dila je duhovita djevojka, ali humor povezuje s inteligencijom pa je zbog toga smatraju snobom. Omiljena je u društvu. Odlazi na festivale, zabave i razna događanja. Živahna je djevojka. Unatoč svemu tomu, ne dopušta da joj itko priđe bez njezina dopuštenja. Najveću traumu doživjela je u djetinjstvu kad je Kuzgun nestao te nakon smrti majke Sultan nekoliko godina poslije. Istanbul je napustila netom nakon majčine smrti. Njezin odlazak iz Istanbula bio je odmah poslije tog događaja. Njezin otac Rifat mislio je da će njegovoj kćeri biti bolje ako bude daleko od Istanbula pa Dilu šalje na školovanje u London. Iako je Dili isprva teško, uspijeva se oporaviti. U početku pohađa srednju školu, a potom i sveučilište u Londonu. Diplomirala je pravo i radi kao odvjetnica. Godinama je živjela u inozemstvu, a prije pet mjeseci vratila se u Istanbul, gdje namjerava ostati. Nakon povratka u Istanbul osniva vlastiti odvjetnički ured. Uglavnom volontira. Dila je najveća uzdanica svog oca. Iako Rifat ima sina Alija, draža mu je Dila. Ulaskom Kuzguna u njezin život počinju njezine najveće kušnje. On će njezin život promijeniti nabolje, ali će u njega ujedno unijeti i veliku dozu pesimizma. Iako je u inozemstvu bila u nekoliko veza,nikad se nije zaljubila. Dila ne zna što je ljubav. Upravo će je zato odnos s Kuzgunom iz temelja promijeniti.

‘Krojač’ Derviš

Derviš Dževheri jest poseban čovjek koji je kao šegrt zanat izučio kod jednog od najstarijih armenskih majstora krojača u Istanbulu i radi u susjedstvu. Iako je imao brojne prilike da stekne slavu, odlučio je raditi u skladu s tradicijom svoga zvanja. Iznimno je discipliniran. Pomno bira svoje mušterije i pritom ne mari za novac. Živi u kući iza svoje krojačke radionice koja je smještena u starome trgovačkom centru. Pravo je čudo kako uvijek nađe rješenje za tuđe probleme. Njegov stil odijevanja i stav posve su očaravajući. Priče su njegovo najveće bogatstvo. Pomaže onima koji su u nevolji. Zna sve što se harmoniku, u kavu dodaje alkoholna pića. Dobro je društvo za piće. Natuca francuski i talijanski, ali izvrsno govori armenski. Ima smisla za glazbu….

Kuzgun, turska dramska serija, 2019.

Glumci:

BarisArduç…Kuzgun

BurcuBiricik…Dila

HaticeAslan…Merjem

AytekSayan…Ali

Redatelj:

Bahadırİnce

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top