Savjet:
Tri kralja zabave stižu u Varaždin

Tri kralja zabave stižu u Varaždin

S razlogom okrunjeni titulom ‘kraljevi zabave’, ovi izvođači osim toga, poznati su i po samostalnim maratonskim koncertima, a kada se na istoj pozornici udruže sva trojca onda je zagarantirana cjelovečernja fešta do jutra, koju čak toleriraju i ‘pravila’ o trajanju koncerta u Areni Varaždin.

Prvi koncert nadmašio je sva očekivanja publike i samih izvođača tako da se novi koncert očekuje sa velikim nestrpljenjem.

A kako i ne bi kada se ne događaju tako često maratonski koncerti, duži od čak pet sati u komadu ! Nitko to nije planirao ali publika je bila toliko željna dobrog provoda naprosto nije puštala izvođače sa pozornice jer nitko nije želio da se prekine ta nevjerovatna pozitivna energija koja se osjećala u zraku.

Nakon prošlogodišnjeg koncerta u Čakovcu gdje su zajedno nastupili, ‘Tri kralja zabave’, 25.10. dolaze u Arenu Varaždin!

Scardona, organizator koncerta uz Tipomarketing, najavljuje da će ovo biti koncert za najizdržljivije jer je prošlogodišnji trajao čak pet sati, a za ovaj se sprema i duža satnica, a sve po želji samih izvođača!

Imena Jasmin Stavros, Dražen Zečić i Mladen Grdović jamče dobar provod, a ovo su tri koncerta u jednom, po cijeni jednog, koji se nikako ne propuštaju!

Poznato je da su glazbeni spektakli ovog trajanja uvijek nekako rezervirani za pojedine dj-eve, festivale elektronske glazbe, ali jedna večer sa ova tri zvođača, nikako ne trpi manje trajanje, a upravo je to ono što publika cijeni i što smatraju vrlo atraktivnim.

Ovi ljubimci publike će u Areni dati najbolje od sebe i svojim hitovima držati publiku na nogama dok god će oni to tražiti, poznato je da i Stavros, Zečić i Grdović imaju itekako utakmica u nogama i novih aktualnih hitova.

Očekuje se i velik broj gostiju iz susjednih zemalja zbog Arenine lokacije i velikog broja obožavatelja ovih zabavnjaka u Sloveniji i željnih pravog tuluma! Tko god je bio na prošlom koncertu zna da ga očekuje urnebesna zabava i kolektivna ekstaza kako su ga mediji opisali!

Ulaznice su od danas u prodaji, a možete ih kupiti na prodajnim mjestima:

VARAŽDIN- Rock art caffe, Barfly, Caffe bar Timeout, Suvenirnica Varaždinskih vijesti
IVANEC- Kavana Ivana
LUDBREG- Caffe bar Jura
NOVI MAROF- Caffe bar Inn
ČAKOVEC- Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin
PRELOG- Hotel Panorama
MURSKO SREDIŠĆE: Pizzeria Vuri
PALOVEC: Domino bar, Eventim.hr

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top