Znate li....
Početna / Događanja / Tretmani lica za žene +/- 40 godina

Tretmani lica za žene +/- 40 godina

Zovem se Helena i imam 42 godine. U zadnje vrijeme mi ljudi govore kako dosta mladoliko izgledam i da ne mogu vjerovati da imam veliku djecu.

Hvala im na tome :)))

Kako se brinem o svom licu?

Prije sam koristila najgrublji piling misleći da mora biti agresivno da skine sve slojeve koji ne trebaju. Zatim, kad bih koristila kremu, grubo sam je utrljavala samo da sam što prije gotova. Zapravo sam sve radila nesvjesno i na brzinu. Kao da to nije moje lice hahahah

Prvo što sam promijenila je odnos prema licu. Sad se odnosim prema njemu s poštovanjem. Počela sam biti puno ljubaznija i nježnija, cijenim ga i volim svaku poru i boricu, a za kraj sam mu poklonila kvalitetnu prirodnu kozmetiku na bazi aloje.

Moram priznati da sam nekada imala izlete gdje bih nakupovala i tonike i pilinge i maske i svakakve kreme, a zapravo nikad mi nitko nije pokazao kako da to uopće koristi. Tako da je većina tih proizvoda ili krivo korištena ili ih nisam koristila i završile su u smeću jer im je prošao rok trajanja.

Zato drage moje, ako ste tu negdje +/- 40 godina i osjećate da je vrijeme pokloniti svojoj koži lica nešto malo kvalitetnije, pozivam vas na tretman lica, vrijeme za sebe gdje ćete unutar 1,5h isprobati 10 proizvoda, naučiti kako se koristi svaki od njih, vidjeti kako se to sviđa vašoj koži i ako budete htjeli, moći ćete izabrati i neke proizvode da odmah kupite za doma (nije uvijet).

Također, ako niste iz Zagreba, a želite tretman, možemo organizirati kod vas doma jedan “party”. Dovoljno je pozvati 5-6 prijateljica i možemo se dogovoriti da vas posjetim. Bit će mi drago 🙂

Za dostupne termine javite se na 0923096728 ili na linijazdravlja111@gmail.com

Čekam vas, Helena

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top