Savjet:
Trailer ‘Where the Crawdads Sing’ vodi voljenu priču od bestselera na veliko platno

Trailer ‘Where the Crawdads Sing’ vodi voljenu priču od bestselera na veliko platno

O knjizi:

Where the Crawdads Sing je vrsta književnog fenomena za koji sigurno znate čak i ako ga sami nikada niste pročitali: Možda ste vidjeli primjerak romana Delia Owens u domu prijatelja ili voljene osobe, možda ste čuli da ga preporučuju u knjižari , možda ste vidjeli njegov naslov na bilo kojem od 150 tjedana koje je proveo na popisu najprodavanijih The New York Timesa. Sada je to jedan od najiščekivanijih filmova ljeta.
Poput romana, film se odvija kroz dvije vremenske linije koje se isprepliću, pričajući priču o Djevojci iz močvare, nadimak koji je nametnuo Catherine “Kya” Clarke jer je sama odrastala u močvarama Sjeverne Karoline nakon što ju je napustila obitelj. Kao odrasla osoba, Kya (Daisy Edgar-Jones) je parija u obližnjem gradu Barkley Coveu i optužena je za ubojstvo lokalnog zlatnog dječaka Chasea Andrewsa (Harris Dickinson).
Where the Crawdads Sing režira Olivia Newman prema scenariju Lucy Alibar, a sadrži originalnu pjesmu “Carolina”, Taylor Swift, koju možete čuti u traileru ispod. (“Željela sam stvoriti nešto opsjedajuće i eterično što bi odgovaralo ovoj očaravajućoj priči”, napisala je Swift na Instagramu.)

Sony Pictures je također objavio kratku vinjetu s Reese Witherspoon, koja je odabrala roman za svoj Hello Sunshine Book Club još 2018. i producirala film kroz svoje Hello Sunshine produkcije.
“Sviđala mi se knjiga Where the Crawdads Sing i htjela sam je pretvoriti u film”, kaže Witherspoon. “To je triler [i] tjerao me da nagađam do samog, samog kraja.”(A.frame)

Trajler :

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top