Savjet:
Trailer: Igre gladi – Šojka rugalica 2!

Trailer: Igre gladi – Šojka rugalica 2!

POGLEDAJTE ŠTO VAS ČEKA U SPEKTAKULARNOJ ZAVRŠNICI

IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO

PREDSTAVLJAMO SINOĆ OBJAVLJENI TRAILER I ZNAKOVITI NOVI POSTER FILMA!

Izuzetna, Oscarom nagrađena Jennifer Lawrence postala je Šojka rugali­ca, simbol otpora i borbe!

U velikom finalu spektakularnog blockbustera Igre gladi Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), nakon što je postala vođa masovne pobune potlače­nih, zajedno sa Distriktom 13 pokreće sveopću revoluciju protiv autokrats­kog Kapitola. Katniss nastavlja svoju ulogu heroine koja se u nevjerojatnoj bitci za preživljavanje bori za svoj narod!

IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO u kina stiže ovog studenog i do­nosi rasplet jedne od najuzbudljivijih filmskih franšiza! Tek predstavljeni poster Snow Defaced prikazuje razrušenu skulpturu Coriolanusa Snowa, predsjednika Panema, i poziv na ujedinjenje u revoluciji!

Srušimo Kapitol i vladavinu omraženih!

Režiju filma IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO potpisuje Francis Lawrence (redatelj i prethodna dva nastavka), a u glavnim se ulogama pojavljuje dobro poznata ekipa na čelu s Jennifer Lawrence, Joshom Hutchinsonom i Julianne Moore. U ostalim su ulogama Elizabeth Banks, Liam Hemsworth, Stanley Tucci i Natalie Dormer.

Donosimo vam novi trailer filma IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. dio!

 

 

Film IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO u CineStar i odabrana kina dolazi 19. studenog u distribuciji Blitz film i video distribucije.

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. …..dobar bi film mogao biti 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top