Breaking News
Početna / Igre darivanja / Tony Cetinski na najvećem karnevalskom spektaklu u Lisinskom

Tony Cetinski na najvećem karnevalskom spektaklu u Lisinskom

TONY pjeva, LISINSKI pleše pod maskama

subota, 1.3.2014. od 20:00 sati

Prvog dana ožujka održat će se jubilarni peti, ples pod maskama, na kojemu ludi Fašnik već tradicionalno skriva sve stolce Lisinskog i čudom parket Koncertne dvorane pretvara u prostor najveće plesne pustolovine u kojoj ste ikada sudjelovali. Povodom tog jubileja Tony Cetinski, jedna od najvećih zvijezda u regiji zajedno sa svojim bendom učinit će ovu plesnu večer još uzbudljivijom.
Publici pripremaju glazbenu poslasticu sastavljenu od uspješnica kao što su “Ako to se zove ljubav”, “Blago onom ko te ima”, “Kad žena zavoli” i pjesama sa aktualnog studijskog albuma „Opet si pobijedila“ kojeg su obilježili hitovi: „Opet si pobijedila“, „Zbogom odlazim“, „Kriv“, „Usne ledene“ i „Jednom u životu“, „Zar malo to je“  –  koji su u kratkom roku zauzeli vodeće pozicije na domaćim i regionalnim top listama radio postaja.

Publika  je ta koja ga želi čuti iznova što je posebno vidljivo na svim Tonyjevim koncertima. Užarena koncertna atmosfera proizlazi iz vrhunske glazbeno-scenske izvedbe, Tonyjeve spontanosti i humora pomiješane s euforijom uvijek odlično raspoloženih fanova.

Ne propustite u subotu, 1. ožujka 2014. urnebesno karnevalsko putovanje uz plesne ritmove.
Možete biti sigurni da i te  karnevalske noći nitko neće sjediti u Lisinskom. Zašto? Sjediti možete i kod kuće, a plesati i zabavljati se uz Tonyja Cetinskog samo u Lisinskom.

ULAZNICE:
Ulaznice po karnevalskoj cijeni od 80 kuna kupite na blagajni Lisinskog ili na http://www.ulaznice.com.hr/web/ctl_evt.jsp?lang=HRV&act=prostor&a=1&p=17966&t=1
do 8. veljače, a kasnije, kad već postane jako vruće, na istim adresama za 120 kuna.

 

 

Portal obitelj.hr u suradnji s Lisinskim daruje vam dvije ulaznice na ovaj spektakl! Da biste ih osvojili, potrebno je na portalu u komentar napisati koja vam je najdraža pjesma i zašto. Raspište se 😉 Sretno svima!

Igra traje do 28.2. u 12 sati.

 

ČESTTIKE DEAN i DJERDJA !! Molimo što brže podatke na igre@obitelj.hr ( ime, prezime i broj mobitela!)

O nama Obitelj.hr

3 komentara

  1. Bilo je previše dječurlije da bi se uživalo…

  2. Kad žena zavoli!Fikus od mog muža je inače totalni antiromantik,neemotivac i sve ono sa ne…I tako već 20 godina!Ali eto funkcioniramo tim više što sam ja sve ono kontra,ja bih se ljubakala,izvodila romantične gluposti i cijelom svijetu pokazala našu ljubav.Ipak u tom se fikusu krije neotkriveni romantični talent koji nam je otkrio za moj prošli rođendan.Sam samcat pred svima je otpjevao Tonijevu pjesmu gore navedenu i dobio moje vječno “ljubljenje mu peta” i moju vječnu odanost(hahaha).Pjesma mi je postala najdraža iako svaki put kad je čujem u glavi mi se s Tonijevim pomiješa roktavi glas mog dragog muža ali svejedno protrnem i osjetim one dobro nam svima poznate leptiriće!Volim Tonija,volim tu pjesmu ali iznad svega volim svog fikusa i nadam se da će imati priliku da mi je na koncertu “zaurla” na uho!

  3. Ima li neka da mi nije najdraža? Doduše moram priznati, na jednom koncertu u Areni u ZG kad je otpjevao *Hodam Zagrebom, psujem život krut, Bože daj mi još jednom sa njom ukrižaj put* ugledao sam svoju bivšu ljubav… i evo je sad kraj mene, i nikad je više neću pustiti 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top